'Wij ontzorgen de klant volledig'. Foto: Cok van den Berg
'Wij ontzorgen de klant volledig'. Foto: Cok van den Berg

Aannemersbedrijf Meerbouw al decennia een begrip

Actueel 501 keer gelezen

Regio – Ruim 42 jaar geleden richtte Rinus van der Meer het aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker op. Sinds drie jaar heeft zoon Frank de zaak volledig overgenomen. Rinus is nog steeds betrokken bij Meerbouw en voert regelmatig ondersteunende werkzaamheden achter de schermen uit. Meerbouw Pijnacker is inmiddels uitgegroeid tot een allround aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en onderhoud. Een aannemersbedrijf dat de afgelopen decennia een gedegen naam heeft opgebouwd en vele projecten op haar naam heeft staan. 

Het aannemersbedrijf voert uiteenlopende projecten en klussen uit. Denk hierbij aan een dakkapel, aanbouw, houtrot herstel, nieuw isolatieglas, isoleren, een nieuwe voordeur, maar ook voor grote projecten. Vorig jaar heeft Meerbouw bijvoorbeeld 92 badkamers van het Thon Hotel in Rotterdam gerenoveerd en is om dit moment bezig met 92 kamers en de gangen van het hotel. In de afgelopen decennia hebben heel wat projecten de revue gepasseerd. Zo heeft Meerbouw de tandartsenpraktijk ´t Centrum verbouwd en het oude pand van Kentie omgebouwd tot Gormley Chiropractie, allebei markante gebouwen. Ook door de gemeente Pijnacker-Nootdorp wordt het aannemersbedrijf regelmatig ingezet. Zo heeft Meerbouw de brandschade van Het Baken hersteld in opdracht van de gemeente. “Het liefst zorgen wij voor het totale pakket”, zegt Frank. Meerbouw kan zorgen van de eerste schets tot oplevering van het eindproject. “Wij ontzorgen de klant volledig.” 

Goed werk

Het werkgebied van Meerbouw ligt voornamelijk in Pijnacker en omstreken. Met name in Delft heeft Meerbouw de laatste tijd meer opdrachten. Aan opdrachten heeft het aannemersbedrijf gelukkig geen gebrek. De afgelopen decennia heeft Meerbouw namelijk op vele fronten bewezen een eerlijk bouwbedrijf te zijn, dat goed werk aflevert, voor een eerlijke prijs én binnen de afgesproken termijnen.

Door klanten wordt Meerbouw goed beoordeeld. Een greep uit de reviews:

“Een goed bedrijf met vakkundige mensen die netjes en vlot werken. Door strak te plannen en goede afspraken te maken met leveranciers en onderaannemers werd de klus binnen de planning geklaard. Extra werk en wijzigingen werden netjes ingepast en uitgevoerd.” 

Een andere tevreden klant zegt: “Communiceren goed, werken punctueel, denken goed mee. Kennis van zaken. Leveren werk netjes volgens afspraak op.” 

Ook het meedenken wordt gewaardeerd. “Meerbouw Pijnacker heeft vakkundig onze uitdagende klus opgepakt. Bij Meerbouw denken ze met je mee om de stijl van het jaren dertig huis te behouden maar wel te voorzien van alle gemakken van nu. Om verdere verzakking en scheuren tegen te gaan, zijn er in de woning 24 heipalen geslagen. Dit alles helemaal volgens planning en afspraak. Bij Meerbouw werken vakmensen die met je meedenken en ook gezellig zijn.” 

De reviews spreken voor zich. Meerbouw hecht er waarde aan om te investeren in lange termijnrelaties. Dat is ook de reden dat veel bedrijven, organisaties, lokale overheden en particuliere opdrachtgevers graag met Meerbouw in zee gaan.

Vacature

Het team is inmiddels uitgegroeid naar 20 personen. Naast de eigen timmermannen werkt Meerbouw samen met diverse specialisten in de bouw. Meerbouw voert hierbij het totale management over het project. Op deze manier is er één eindverantwoordelijke en aanspreekpunt voor de klant. De lijntjes zijn kort. Dit alles past natuurlijk in het plaatje om de klanten volledig te ontzorgen, alles voor het gemak van de klant! Wil je ook deel uitmaken van het dynamische team dat Meerbouw draaiende houdt, neem dan vrijblijvend contact op. Meerbouw is momenteel op zoek naar een betrokken en ambitieuze voorman. Er is geen voorkeur voor leeftijd of geslacht. Inzet en ambitie staan bij Meerbouw voorop. Meerbouw is een erkend leer- en werkbedrijf. Voor enthousiaste sollicitanten staat de deur altijd open!

Contactgegevens:
Heulweg 12
2641 KR Pijnacker
Tel: 015 - 369 40 40
E-mail: info@meerbouw.nl
www.meerbouw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Blindegeleide markeringen aangebracht op de trappen van de Wethouder Jennétunnel bij station Zoetermeer-Oost. Foto: pr
Blindegeleide markeringen op trappen verbeteren veiligheid voor mensen met visuele beperking 1 mrt, 10:07
Circusacts van leerlingen.
Leerlingen ONC tonen hun talenten en schitteren in voorstelling Healthy, Happy, Wonderful 1 mrt, 09:36
Afbeelding
Vacaturegids nu ook online: heel veel werk en banen! 29 feb, 15:17
Anna- Sofia en Livia met hun donatie.
Anna-Sofia en Livia zamelen geld in voor de Egelopvang Zoetermeer 29 feb, 13:39 3
Ilion schittert op NK indoor atletiek. Foto: Ed Turk
Ilion presenteert goed tijdens het NK indoor atletiek 29 feb, 12:47 1
Deelnemers maken kennis met het rondje gezond Driemanspolder.
Architectuurwandeling met rondje gezond in Driemanspolder 29 feb, 11:41
Diverse locaties van inZet sluiten aan bij deze actie en verwelkomen vrijwilligers graag bij hun activiteiten.
Vrijwilligers welkom bij locaties van inZet tijdens NLdoet op 15 maart 29 feb, 11:05
Doordeweeks zijn er voordelige Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.
Voordelig naar de bioscoop tijdens de Cineplus voorstellingen van Kinepolis Zoetermeer 29 feb, 11:00