Photo by: Bardt
Photo by: Bardt Bardt

Beweegroute gaat open

Actueel 1.118 keer gelezen

Zoetermeer - De nieuwe beweegroute Rondje Gezond is klaar voor gebruik! De  feestelijke opening ervan is op zaterdag 1 juli van 13.00 tot 15.00 uur. Iede een is welkom bij de opening is bij station Zoetermeer aan de Boerhaavelaan, ter hoogte van de Nelson Mandelabrug.

Om 13.00 is er een muzikale start met musicalster en Zoetermeerder René van Kooten met dansers. Daarna volgt de officiële opening door wethouder Jan Iedema. Vervolgens kan iedereen de beweegroute lopen door Driemanspolder, Meerzicht en de nieuwe stadswijk Entree. De korte acts van Storytellers die u tot 15.00 uur onderweg tegenkomt maken het extra bijzonder. Het theatergezelschap laat u op een andere manier naar de omgeving kijken. Het ene optreden prikkelt, het andere ontroert. Hoe dan ook, u houdt er nieuwe, ‘zoete’ herinneringen aan over.
Op de beweegroute komt men oefeningen met straatmeubilair, schaaktafels, beweegtoestellen en street workouts tegen. Wilt u er meer informatie over? Vraag het aan de experts die langs de route staan om uitleg te geven.

Leuke extra’s
Op het stationsplein en langs de route verzorgen Bij Foodie en Golden Tulip de lekkerste versnaperingen. Heeft u het hele Rondje Gezond gelopen en de stempelkaart vol? Dan krijgt u een Entree sportshirt cadeau.

Wilt u liever zelf bepalen waar uw Rondje Gezond begint op deze feestelijke middag? Bekijk de route  op: www.entreezoetermeer.nl/rondjegezond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Vrijwilliger Kees. Foto: Jeroen Stahlecker
Zing mee met Kees bij inZet Centrum 17 mei, 14:00
Afbeelding
Taxatiemiddag in het NH Hotel 17 mei, 13:56
Een aquarel van het dorp Zoetermeer door Bernard van Vlijmen, 1934. voor plaatjesalbum: Zwerftochten in ons land, uitgegeven door NV Koek- en beschuitfabriek G. Hille en Zn. Zaandam
Lunchwandeling Ons Zoetermeer 17 mei, 13:37
Lola Decours (links) en Paloma Koulder
Virtuoze fagottiste in Centrum De Regenboog 17 mei, 11:58
Egelslaapzakjes voor de egelopvang
Egelopvang blij met de vele egelslaapzakjes 17 mei, 10:57
Afbeelding
Joyfull Onderhoud: onderhoudswerkzaamheden met een glimlach 17 mei, 10:05
René van der Spek in de Nieuwe Driemanspolder.
Doe mee met de Ronde van de Driemanspolder voor het Maja Anjohuis 16 mei, 16:01
Afbeelding
Column Sebastiaan Smits: Geschiedenis 16 mei, 11:36