Dennis den Turk sluit zich aan bij FC Zoetermeer
Dennis den Turk sluit zich aan bij FC Zoetermeer

Staf FC Zoetermeer is compleet

Actueel 922 keer gelezen

Zoetermeer - Met de komst van de 53-jarige Dennis den Turk heeft aantredend Hoofdtrainer Martijn de Zoete zijn staf compleet. 

“Ik ben enorm blij dat Dennis ervoor heeft gekozen om zijn schat aan ervaring als speler van Ajax, AZ, De Graafschap, ADO Den Haag en Quick Boys met FC Zoetermeer te delen. Na zijn laatste wedstrijd bij Quick Boys is Dennis zich gaan richten op zijn trainerscarrière die bijna net zo indrukwekkend is als zijn carrière als speler. Vijf jaar bij AZ, twee jaar bij ADO en na een avontuur in het buitenland zes jaar bij Forum Sport. Afgelopen jaar was hij hoofdtrainer van FC Boshuizen en nu komt hij FC Zoetermeer helpen” meldt Martijn de Zoete.
Peter Nauman legt uit; “Met Martijn en Mario hebben we bewust gekozen om een relatief jonge staf de verantwoording te geven voor ons Eerste elftal. Daar hebben wij 100% vertrouwen in, zeker met de komst van enkele terugkerende ervaren spelers. Met Dennis hebben we er een ervaren man bij die specialistisch zal worden ingezet. Martijn en Dennis kennen elkaar al een aantal jaar en samen hebben we de afgelopen weken gesprekken gevoerd over de wijze waarop Dennis kan bijdragen aan de ambitie van onze club”.
“Toen kwam ik via Martijn in gesprek met de beide Peters van Voetbalzaken en duurde het niet heel lang voordat ik overtuigd was dat ik deze mooie club”.

Uit de krant

Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5
Afbeelding
Gemeente opent meldpunt Woonfraude als onderdeel van aanpak ondermijning 28 sep., 10:43
Afbeelding
Expositie Waterverf! van Hollandse AquarellistenKring in Ateliers BaZtille 28 sep., 10:03
Afbeelding
Onderzoek naar luchtkwaliteit 27 sep., 16:31 6
Afbeelding
Feest voor bewoners in WelThuis De Boomgaerd 26 sep., 17:27 1