Spektakel bij High Jump Meeting
Spektakel bij High Jump Meeting

High Jump Meeting met veel spektakel

Actueel 534 keer gelezen

Zoetermeer - De 19e editie van de Klaverblad International High Jump Meeting belooft veel spektakel. Internationaal deelnemersveld en entertainment ingrediënten voor topsfeer in Zoetermeer. 

Op woensdag 7 juni staat Zoetermeer in het teken van het hoogspringen. Een atletenveld met topspringers uit onder andere Duitsland, België, Engeland, Frankrijk en natuurlijk Nederland staan klaar voor een mooie show. Het publiek staat bij deze hoogspringshow letterlijk naast de mat en dit is voor zowel de springers als de toeschouwers een spektakel wat je niet mag missen!

Een van de redenen voor de populariteit van het Hoogspringgala is het moderne concept. De deelnemers kiezen zelf hun favoriete opzwepende muziek om op te springen. Zo wordt het een wedstrijd waarbij het showelement een zeer belangrijke rol speelt. Hierdoor is de High Jump Meeting meer dan een hoogspringwedstrijd. Het belooft veel spektakel te worden maar er worden natuurlijk door de atleten ook geweldige prestaties neergezet. Echt een meeting die je als sportliefhebber niet wil missen.

Records

Eerdere edities tonen aan dat de wereldtop in Zoetermeer actief is geweest. Zo staat het meeting Record op een hoogte van 2.28 mtr op naam van Europees kampioen Douwe Amels en op naam van Olympisch Kampioen Marco Tamberi. Het record bij de vrouwen staat op naam van de Italiaanse Elena Vallortigara met een sprong over 1.96 mtr

Voor de wedstrijd is er een ouder/kindtraining die om 16.00 uur zal starten en deze staat geheel in het teken van het hoogspringen. Een leuk moment voor kinderen om kennis te maken met de atletieksport en het hoogspringen in het bijzonder.

Tijden
De wedstrijd vindt plaats op het terrein van ARV Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuyllpark in Zoetermeer. De starttijden: Dames Elite (v.a.17.00 uur) Heren Elite (v.a.19.00 uur) Het evenement is gratis te bezoeken.

Meer informatie over de High Jump Meeting van Ilion is te vinden op www.highjumpzoetermeer.com

Uit de krant

Afbeelding
Vleermuizen zijn helemaal niet zo eng! Natuur onder de Loep 30 sep., 08:34 1
Afbeelding
Inrichting van buitenterrein van nieuwe zwembad Van Tuyllpark is begonnen 29 sep., 16:01
Afbeelding
HagaZiekenhuis behandelt IC-patiënten Zoetermeer voortaan op de locatie in Den Haag 29 sep., 12:51 21
Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03