Spektakel bij High Jump Meeting
Spektakel bij High Jump Meeting

High Jump Meeting met veel spektakel

Actueel 656 keer gelezen

Zoetermeer - De 19e editie van de Klaverblad International High Jump Meeting belooft veel spektakel. Internationaal deelnemersveld en entertainment ingrediënten voor topsfeer in Zoetermeer. 

Op woensdag 7 juni staat Zoetermeer in het teken van het hoogspringen. Een atletenveld met topspringers uit onder andere Duitsland, België, Engeland, Frankrijk en natuurlijk Nederland staan klaar voor een mooie show. Het publiek staat bij deze hoogspringshow letterlijk naast de mat en dit is voor zowel de springers als de toeschouwers een spektakel wat je niet mag missen!

Een van de redenen voor de populariteit van het Hoogspringgala is het moderne concept. De deelnemers kiezen zelf hun favoriete opzwepende muziek om op te springen. Zo wordt het een wedstrijd waarbij het showelement een zeer belangrijke rol speelt. Hierdoor is de High Jump Meeting meer dan een hoogspringwedstrijd. Het belooft veel spektakel te worden maar er worden natuurlijk door de atleten ook geweldige prestaties neergezet. Echt een meeting die je als sportliefhebber niet wil missen.

Records

Eerdere edities tonen aan dat de wereldtop in Zoetermeer actief is geweest. Zo staat het meeting Record op een hoogte van 2.28 mtr op naam van Europees kampioen Douwe Amels en op naam van Olympisch Kampioen Marco Tamberi. Het record bij de vrouwen staat op naam van de Italiaanse Elena Vallortigara met een sprong over 1.96 mtr

Voor de wedstrijd is er een ouder/kindtraining die om 16.00 uur zal starten en deze staat geheel in het teken van het hoogspringen. Een leuk moment voor kinderen om kennis te maken met de atletieksport en het hoogspringen in het bijzonder.

Tijden
De wedstrijd vindt plaats op het terrein van ARV Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuyllpark in Zoetermeer. De starttijden: Dames Elite (v.a.17.00 uur) Heren Elite (v.a.19.00 uur) Het evenement is gratis te bezoeken.

Meer informatie over de High Jump Meeting van Ilion is te vinden op www.highjumpzoetermeer.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 19 uur geleden
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 20 uur geleden 1
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 21 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34