Mooie toch door Zoetermeer met de winnaars.
Mooie toch door Zoetermeer met de winnaars.

Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer

Actueel 749 keer gelezen

Zoetermeer - De Lionsclubs Soetermare en de Meerbloem hielden op 25 maart het Groot Zoetermeers Dictee. Het beste team was het team van Helena Technical Translations. Het team bestond uit Tjeerd Prins, Meike de van der Schueren, Djayla van der Meer en Nikki Trapman. Zij wonnen een koetsrit die beschikbaar was gesteld door Stalhouderij Hanemaaijer. 

Afgelopen weekend was een mooi moment om deze koetsrit te maken. Tijdens een zonnige dag gingen de vier dicteetijgers op stap met de groene Landauer die werd getrokken door de paarden Roos en Junior. Het weer was prachtig en dus kon de koets in de cabriostand gezet worden. Anneke Hanemaaijer reed het team van Helena Technical Translations door het groene hart van Zoetermeer. De prijswinnaars genoten van de geweldige natuur van de Nieuwe Driemanspolder en het Westerpark. Alles staat prachtig in bloei en met alle jonge waterdieren vormde dit een mooi plaatje. 

Het team van Helena Technical Translations maakte 24 fouten. Nikki Trapman zou als individuele deelnemer zelfs op een tweede plek zijn gekomen met 11 fouten. Dit maakt duidelijk dat dit jonge team erg goed in taal is. Het is voor de tweede keer dat het team van het bedrijf in de prijzen valt bij het Groot Zoetermeers Dictee. 

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07