Gezellige high tea
Gezellige high tea

Gezellige high tea in de perenboomgaard

Actueel 487 keer gelezen

Zoetermeer - Vrijwilligers van De Hof van Seghwaert houden donderdagmiddag 15 juni van 13.30-15.00 uur een gezellige Engelse High Tea in de perenboomgaard. 

Kom genieten van heerlijke hapjes. Twee van de koks zijn Engelse dames,  dus echter kan het bijna niet. Naast zoete hapjes wordt ook gedacht aan liefhebbers van hartige hapjes. Uiteraard is de thee uit eigen tuin, dus biologisch. De high tea is ook geschikt voor vegetariërs (wel even bij aanmelding vermelden).  

De kosten zijn € 15,00 per persoon  (houders Zoetermeerpas € 7,50).  We rekenen op mooi weer. Een klein buitje wordt opgevangen onder de luifel, dus mocht het toch gaan spetteren, je zit droog en de high tea gaat gewoon door . Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 7 juni. Na je aanmelding  ontvang je een bevestiging met betaalverzoek (na betaling is je inschrijving definitief).  Stuur een mail naar info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en high tea. Er is plek voor 24 personen.  

De Hof van Seghwaert ligt naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169,2723 AZ Zoetermeer (op2 minuten  loopafstand van Randstadrail halte Seghwaert). Meer informatie over de perenboomgaard is te vinden op  www.hofvanseghwaert.nl, Facebook of Instagram. 

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07