Harige Hazelaar
Harige Hazelaar

Rondwandeling door de Natuurtuin

Actueel 430 keer gelezen

Zoetermeer - Komende zondag kunt u weer deelnemen aan de maandelijkse rondwandeling door de Natuurtuin. Een deskundige gids vertelt u graag over wat op dit moment in dit unieke stukje groen in het Westerpark te zien is. 

De rondleiding, die ruim een uur duurt, is gratis. We verzamelen om 14.00 bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond. (Ingang Westerpark via de Turfberg, op de borden richting Natuurtuin / Westpunt volgen).  In de Natuurtuin staat nu een keur aan planten in bloei. Onder andere paarsrode wilde orchideeën, Italiaanse aronskelken, koekoeksbloemen, harige ratelaar en beemdooievaarsbek. Bent u benieuwd welke planten bij deze namen horen en wilt u er meer over weten, wandelt u dan zondag zeker mee met onze gids. De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken.  
Honden mogen de tuin niet in.  

Wilt u meer over de Natuurtuin weten kijk dan eens op onze website (www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl) of op Facebook (Vrienden Natuurtuin Zoetermeer). 

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07