Het team van Da Vinci levert een unieke prestatie.
Het team van Da Vinci levert een unieke prestatie.

Winst op regiofinale schoolvoetbal

Actueel 475 keer gelezen

Zoetermeer - Meiden basisschool Da Vinci groep 5/6 leveren een unieke prestatie door de regiofinale schoolvoetbal te winnen. 

Op 17 mei speelden de meiden van basisschool Da Vinci groep 5/6 op de velden van Westlandia te Naaldwijk de regiofinale schoolvoetbal.
Na het winnen van het Zoetermeerse schoolvoetbaltoernooi startte het leuke meidenteam die in competitieverband ook actief is bij sv DSO te Zoetermeer de eerste wedstrijd met een 4-0 overwinning tegen meiden van de Triangel uit Den Haag. Tegen de teams Kronenburgh uit Rijswijk en de Beatrixschool uit Den Haag werd gewonnen met 5-0 en 3-0. De laatste wedstrijd was een competatieve. De meiden van Da Vinci hadden veruit de meeste kansen, maar de doelpunten vielen niet gemakkelijk door goed verdedigend werk van de meiden van het Noorderlicht ook uit Zoetermeer. Uiteindelijk vielen de doelpunten en zorgde de 3-0 voor een overtuigende winnaar van de regiofinale. Met de tweede kampioensbeker in handen gaan de gedachten uit naar de district finale op 31 mei.

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07