De verzorgers bij Hof van Seghwaert
De verzorgers bij Hof van Seghwaert

Help de konijnen van Hof van Seghwaert

Actueel 771 keer gelezen

Zoetermeer - Op eerste Pinksterdag 28 mei is het feest in de Hof. Deze dag staat in het teken van de dieren die in de perenboomgaard wonen.

Er zijn door de hele boomgaard tussen 12 en 16 uur leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Eén van de hoogtepunten is de trekking van de “Pinksterloterij”. De opbrengst van de loterij gaat naar onze dieren: we willen nieuwe kuikens kopen, overstappen naar biologisch voer voor de gezellige kippetjes van de Hoenderhof en we willen een nieuw verblijf voor onze vrolijke konijntjes maken.

In het winkeltje van de perenboomgaard zijn de loten verkrijgbaar. Een lot kost € 2,00. Ben je niet in de gelegenheid loten te komen halen, stuur dan een mail naar info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van je naam en het aantal loten dat je wilt hebben. Je ontvangt dan een betaalverzoek en na betaling zijn de loten van jou. De openingstijden van de Hof zijn: dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur en vrijdag en zondag van 13.00-16.00 uur.

Natuurlijk vinden we het fijn als er op 1e Pinksterdag veel bezoekers komen om deel te nemen aan de activiteiten, te spelen in de natuurspeeltuin en te kijken naar de trekking van de loterij (de winnende loten worden ook bekend gemaakt via Facebook, Instagram en op www.hofvanseghwaert.nl). De prijzen kunnen binnen 14 dagen na trekking in de Hof af worden gehaald.

De boomgaard ligt naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer. Het ligt op 2 minuten lopen van Randstadrail halte Seghwaert. Fietsen mogen niet in de boomgaard zelf worden gezet, maar in het fietsenrek bij de ingang van de Gaardedreef. Meer info www.hofvanseghwaert.nl , op Facebook of Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 9 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 19 uur geleden
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 21 uur geleden
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop gisteren
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei gisteren 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik gisteren
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18