Muziekcafé bij het CKC. Foto: Ronald van den Andel
Muziekcafé bij het CKC. Foto: Ronald van den Andel

Muziekcafe bij het CKC & Partners

Actueel 974 keer gelezen

Zoetermeer - Bij het CKC & Partners bestond al enige tijd het plan om een Muziekcafé te gaan starten. Deze nieuwe activiteit van het CKC gaat nu van start op vrijdagavond 19 mei in de theaterzaal aan de Leidsewallen 80. 

De bedoeling is dat het Muziekcafé meerdere keren per jaar op de vrijdagavond zal worden georganiseerd met elke keer een optreden van een band en gastoptreden. Uitgangspunt op deze avonden is herkenbare populaire muziek voor de doelgroep 50+ ( zoals muziek uit de jaren 50,60 en 70). Daarbij zullen de diverse muziekstijlen (zoals b.v. de beat,rock, jazz en blues en folk) aan de orde komen, waarbij natuurlijk ook de dansliefhebbers aan hun trekken kunnen komen Als eerste band zal gaan optreden de legendarische Haagse The Scarlets met hun schitterende muziek uit de jaren 60 en 70. Wat deze band van weleer bindt is hun liefde voor de Beatles. Maar ook nummers van andere bekende artiesten uit die jaren staan op hun repertoire. Zij traden in Zoetermeer al diverse keren met veel succes op tijdens onder andere de vermaarde Sound of the 60 avonden. Op deze avonden zal DJ John van Alff voor aanvullende passende muziek zorgen. Ook staat er een gastoptreden van zanger Jan van der Burg op het programma. Het Muziekcafé is van 19.30 uur 22.30 uur (zaal open om 19.15 uur). De kaarten hiervoor (€12.50) zijn te bestellen via de site www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst. Kom gezellig langs op onze eerste avond !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 16 uur geleden
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 18 uur geleden
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 21 uur geleden
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 21 uur geleden
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 21 uur geleden
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18
Kennismaken met de koeien tijdens de Open Boerderijdagen
Kom kijken bij de boeren in de buurt 30 apr, 11:57