Voorzitter van winkeliersvereniging Oosterheem Tico Roozendal: “We maken er een Moederdag-weekend van.” Foto Kees van Rongen
Voorzitter van winkeliersvereniging Oosterheem Tico Roozendal: “We maken er een Moederdag-weekend van.” Foto Kees van Rongen

Muziekfestijn in winkelcentrum Oosterheem

Actueel 2.320 keer gelezen

ZOETERMEER - Met een groots muziekfestijn en kinderactiviteiten vieren de ondernemers van winkelcentrum Oosterheem zaterdag 13 en zondag 14 mei het 11-jarig bestaan. Een uitgebreid programma met bekende artiesten als Samantha Steenwijk, Emma Heesters, Senna, Mart Hoogkamer, Trafassi en DJ Ruvienne La Cruz.

Door Kees van Rongen

“Aanvankelijk waren de festiviteiten vorig jaar september al gepland bij het 10-jarig bestaan, maar op het laatste moment werden er geen vergunningen verstrekt,” vertelt de voorzitter van de winkeliersvereniging Oosterheem Tico Roozendal. “We hadden het hele programma al klaar liggen. We hebben nu tot het laatste moment gewacht voordat we het programma bekend zouden maken. En we pakken nu nog grootser uit,” verzekert hij.
Het complete winkelcentrum met tientallen winkels, waaronder drie supermarkten, vishandel, slagerij, bakkerij, slijterij, drogist/parfumerie, plantenzaak, kantoorboekhandel, notenbar, schoenenzaak, speelgoedwinkel en diverse eetgelegenheden, het is teveel om op te noemen. Parkeren kunnen de bezoekers gratis, zowel op straat als in de parkeergarage. “We zijn gewoon het gezelligste winkelcentrum van Zoetermeer,” benadrukt Tico.

Moederdag-weekend
De viering van het 11-jarig bestaan valt samen met Moederdag. “We maken er een Moederdag-weekend van,” zegt de voorzitter van de winkeliersvereniging. Op het Oosterheemplein ter hoogte van supermarkt Hoogvliet is er zaterdag 13 mei tussen 09.00 en 12.00 uur koffie, thee en taart. Bombastikar, die door het winkelcentrum rijdt, zorgt voor de muzikale omlijsting. Op het Oosterheemplein zorgt Holland in een Notedop voor de muzikale omlijsting tussen 09.00 en 12.00 uur. De kinderen vinden tussen 13.00 en 18.00 uur een springkussen om zich uit te leven. Vanaf 13.30 uur is vier keer een half uur Meet en Greet Mr. Been.
Op het podium aan de Westerschelde in winkelcentrum Oosterheem treedt tussen 18:00 - 18:30 uur Samantha Steenwijk op met Nederlandstalige nummers. Emma Heesters zingt haar covers tussen 21:00 - 21:30 uur. DJ Dioni is van 17:00 - 22:00 uur van de partij. DJ Ruviene La Cruz zorgt ervoor, dat het publiek verder wordt opgezweept in winkelcentrum Oosterheem. Zondag 14 mei is de kindermiddag van 12.00 tot 17.00 uur met Infinity, Mixed Up, Anders met Sander en Vice Versa. Elk half uur van 13.00 tot 17.00 uur Meet en Greet met JJ van Cocomelon. Van 17.00 tot 21.00 uur treden achtereenvolgens op: Trafassi, zangeres Senna en zanger Mart Hoogkamer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51