Hardlopen tijdens Geuzenloop
Hardlopen tijdens Geuzenloop

Inschrijving Geuzenloop opent op 1 mei

Actueel 931 keer gelezen

Zoetermeer - Road Runners Zoetermeer (RRZ) houdt dit jaar wederom de Geuzenloop Zoetermeer, deze keer op zondag 24 september. De Geuzenloop is een gezellige en mooie regionale loop die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren lopers.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 kilometer van Kneppers Autobedrijf, 10 kilometer van Van As I Oviron makelaars & taxateurs en de 21,1 kilometer van Just Notarissen. Kinderen kunnen worden ingeschreven voor de halve mijl van Perfect verhuizingen B.V. (t/m 9 jaar) en de mijl van SMC Rijnland fysiotherapeuten (t/m 13 jaar). De route van de Geuzenloop leidt de lopers langs de prachtige natuur van Zoetermeer en omgeving. Deelnemers worden aangemoedigd door de vele toeschouwers en er heerst een gezellige sfeer.

De Geuzenloop Zoetermeer is een initiatief van Road Runners Zoetermeer, de lokale hardloopvereniging die zich inzet voor het stimuleren van hardlopen op ieder niveau. De Geuzenloop is een van de belangrijkste evenementen op de jaarlijkse hardloopkalender van Zoetermeer en trekt elk jaar deelnemers uit de regio en daarbuiten.

Inschrijving
De inschrijving voor de Geuzenloop Zoetermeer opent op 1 mei. Snelle inschrijvers profiteren van de voordelige eerste fase tarieven. Inschrijven doe je via www.geuzendag.nl/geuzenloop/ 

Het hardloopevenement is onderdeel van de Geuzendag Zoetermeer. Op deze sportieve familiedag kun je naast hardlopen ook nog deelnemen aan de volgende activiteiten: wandelen, fietsen, mountainbiken, cyclocross, instawalk, schaken en (scouting) spelen voor de jeugd. Hierdoor is er tijdens de Geuzendag voor iedereen wel wat leuks te doen en is de Geuzendag een sportieve dag voor het hele gezin.

De organisatie en alle betrokken vrijwilligers kijken er naar uit om alle lopers weer te ontvangen op zondag 24 september. 

Het Streekblad is mediapartner van de Geuzendag Zoetermeer. Het blad doet in de aanloop naar-, tijdens en na het evenement uitgebreid verslag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Jasper van Viegen met Jules Lelieveld (links) en Ger Fens (rechts)
Jasper van Viegen nieuwe hoofdtrainer SVO Buytenpark 5 mei, 09:40
De plantjes aan de balustrade en op de grond moeten weg laat woningcorporatie Vidomes de bewoners weten. Foto: Kees van Rongen
Bewoners teleurgesteld: 'Na vele jaren moeten alle plantjes op galerij ineens weg' 3 mei, 16:03 30
Konijnenbezitters kunnen (op afspraak) hun konijn tegen gereduceerd tarief laten vaccineren en desgewenst gratis laten controleren. Foto: Het Buitenbeest
Konijnenavond voor baasjes op Speelboerderij Het Buitenbeest 3 mei, 13:06
Waylon is live op zijn best. Foto: Robin Eggenkamp
Waylon speelt zijn beste hits in Poppodium Boerderij 3 mei, 12:39
Drie sprekers zullen die avond op dit onderwerp ingaan. Foto: pr
Thema avond Wonen van JongSenioren Zoetermeer 3 mei, 11:40
Afbeelding
Column burgemeester Bezuijen: Herdenken 3 mei, 09:32
Ukele leren spelen
Ukelele workshop voor beginners 3 mei, 09:22
Vanuit Benthuizen zullen kinderen het bevrijdingsvuur ophalen, een deel van de route meerijden en het vuur meenemen naar Benthuizen. Foto: pr
Herdenking bij nieuwe monument en bevrijdingsvuur in Benthuizen 2 mei, 13:05