Eerste Zoetermeerse reünie. Foto: Marc Verhees
Eerste Zoetermeerse reünie. Foto: Marc Verhees Marc Verhees

Grote reünie voor Zoetermeerse stappers

Actueel 1.418 keer gelezen

Zoetermeer - “Het begon allemaal met de uitverkochte edities van Locomotion Reünie. Nu doen we het nog één keer maar dan nog veel groter. Voor het eerst in de Zoetermeerse geschiedenis zal er zaterdag 10 juni 2023 een in- & outdoor reünie festival plaatsvinden met de nostalgie van alle oud horecazaken van Zoetermeer”.

De twee organisatoren, Dennis Harinck & Seran van Wijk, kijken ernaar uit “De Zoetermeerder kent Snowworld ook steeds meer door onze evenementen. De zalen binnen kunnen we inmiddels wel dromen maar een groot outdoor festival op dit mega grote terras, dat is nog niet eerder gebeurd”. Seran vult aan: “De Zoetermeerse Reunie gaat plaatsvinden! Alle horecazaken van toen, met de dj’s van toen, en de bezoekers van toen. We hebben inmiddels een kleine DJ reünie gehad en alleen dat al was een unieke ervaring. Nooit eerder waren de dj’s van toen bij elkaar, laat staan op een festival.” Het festival start zaterdag 10 juni outdoor om 19:00 uur in de avond en gaat binnen door tot 03:00 uur in de nacht. Tijdens het festival zal er een mix van live optredens en natuurlijk de originele dj’s zijn. Maandag 17 april om 20:00 uur gaat de kaartverkoop van start via www.deZoetermeerseReunie.nl Bezoekers die zich gratis via de website als member aanmelden kunnen eerder en goedkoper hun tickets kopen. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro zullen in verschillende fases te bestellen. Wees er snel bij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44