Afbeelding

Koppert is op zoek naar medewerkers voor de operationele afdelingen

Actueel 960 keer gelezen

Koppert aan de Veilingweg in Berkel en Rodenrijs is een wereldspeler op het gebied van de biologische gewasbescherming. Een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in levende beestjes. 

Koppert heeft alles in eigen beheer: het bedrijf ontwikkelt, produceert, verpakt en verzendt hommels, sluipwespen, roofmijten, nuttige schimmels en bacteriën. Deze worden ingezet als biologische gewasbeschermers in groente-en sierteeltgewassen over de hele wereld. Ze beschermen teelten zoals tomaat, komkommer en aardbeien tegen ziekten en plagen en zorgen ervoor dat de planten beter groeien en weerbaarder zijn. Koppert heeft dochtervestigingen in meer dan dertig landen en exporteert vanuit Berkel en Rodenrijs naar meer dan honderd landen.

Iedereen is welkom 
Annemieke van Agthoven, HR Manager en haar recruitment-collega Iris Bes ervaren zelf iedere dag hoe dynamisch het leven van een Koppert-medewerker is. “Binnen onze organisatie werken we met elkaar aan hetzelfde doel: onze producten op het juiste moment bij de klant krijgen, zodat plagen en ziekten in gewassen geen kans krijgen. Met onze beestjes, bacteriën en schimmels willen we ervoor zorgen dat onze klant de beste kwaliteit aan producten heeft. Werken bij Koppert geeft energie en je krijgt de mogelijkheid om je talenten in te zetten en te werken aan ambities.”

“Omdat we het hele productieproces volledig in eigen beheer hebben, zijn er veel verschillende functies. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien naar andere functies en afdelingen. We hebben een eigen Academy die trainingen en programma’s op het gebied van leren en ontwikkelen organiseert. Er is ruimte om je eigen ideeën in te brengen en daar samen met collega’s aan te werken. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op in onze organisatie, dus dat betekent dat onze collega’s open staan voor veranderingen. We werken continu aan verbeteringen van onze producten en processen zodat we onze klanten blijven verrassen met de allerbeste producten en oplossingen.”

Iedere dag werken ruim 700 medewerkers samen aan de ontwikkeling, productie, verpakken en logistiek van onze producten. Op dit moment zijn we op zoek naar operationele medewerkers voor de afdelingen

  • Productie
  • Verpakking
  • Expeditie

Bij de afdeling productie werken ruim honderd medewerkers. Onze afdeling verpakking telt zeventig tot negentig en binnen de expeditieafdeling werken dertig tot vijftig mensen. Voor al deze afdelingen is Koppert op zoek naar nieuwe collega’s. Iedereen is welkom, ook mensen die bijvoorbeeld voorheen in een zwaar beroep hebben gewerkt en met pensioen zijn en nog wel een aantal dagen per week willen werken.

De leidinggevenden van de drie afdelingen, Koos van Spronsen van Productie, Mats Goor van Verpakking en Job Ebbelaar van Expeditie, vertellen dat de medewerkers uit allerlei windstreken en culturen komen. Koppert streeft naar een inclusieve cultuur die ook zichtbaar is op de werkvloer. Iedere medewerker levert iedere dag een topprestatie en dat kan alleen als er sprake is van een goede samenwerking. Daarom is er veel aandacht voor een optimale sfeer en een plezierige werkomgeving.

Ook kaderfuncties 
Bij Koppert is veel keuzevrijheid en heb je volop mogelijkheden om door te groeien en carrière te maken. Er zijn ook vacatures voor kaderfuncties, zoals teamleider.

Interesse?
Wil je graag weten welke mogelijkheden Koppert beschikbaar heeft voor jou? Neem dan een kijkje bij onze vacatures op www.werkenbijkoppert.nl. Het salaris binnen de operationele afdelingen start vanaf € 2.610,40 bruto per maand (o.b.v. 40 uur excl. eventuele toeslagen).

Klik op de afbeelding voor groot formaat. Bekijk ‘m bij voorkeur op een desktop op iPad.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Kennismaken met de koeien tijdens de Open Boerderijdagen
Kom kijken bij de boeren in de buurt 30 apr, 11:57
Twee slechtvalkkuikens, een mannetje en een vrouwtje, dus beschuit met muisjes hoewel ze vogels eten. Foto: Martin Mollet
Twee slechtvalkjes geboren op toren Onder de Loep 30 apr, 11:16 2
Foto: Patricia Munster
Dodenherdenking in Zoetermeer 30 apr, 10:30
Sachi en Jolie doen mee aan Theater na de Dam.
Theater na de Dam brengt pittig populisme met leuke cast op 4 en 5 mei 29 apr, 12:12
Koninklijke onderscheiding voor Zoetermeerders: (v.l.n.r.) de heer De Gier, mevrouw Pelt-Spaans, mevrouw Plug-Seefat, de heer Pet, de heer Versluis, burgemeester Bezuijen, Jelte Petri, mevrouw van der Knaap-Niazian, de heer van den Berg, mevrouw Feeke-Bosma, mevrouw Bierman-Verhagen, mevrouw Bosman-Asselman, de heer Clason. Foto: Gerard van Warmerdam
Lintjesregen in Zoetermeer, dit jaar ook een jeugdlintje uitgereikt 26 apr, 14:07
Bloemiste Jacky van der Veen en haar hondjes Diamond (l.) en Dasher poseren als volleerde modellen. 'Door mijn eigen ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren en aan te moedigen.' Foto: Kees van Rongen
Jacky uit Meerzicht op de catwalk in de finale van Miss Diversity 26 apr, 12:50
Huub Schreurs. De bijeenkomst werd afgesloten met een geanimeerde signeersessie. Foto: pr
Zoetermeerder Huub Schreurs presenteert boek over wegen naar sociale verandering 26 apr, 12:18
Het dementie vriendelijke pad is te herkennen aan blauwe Vergeet-mij-nietjes op de tegels. Foto: pr
Vergeet-mij-niet-pad Rokkeveen feestelijk geopend met bewoners Floriadehof en bezoekers Carpe Diem 26 apr, 11:31