Ook het Zoetermeers Mannenkoor doet mee aan het concert HOPE
Ook het Zoetermeers Mannenkoor doet mee aan het concert HOPE

Vijf koren geven benefietconcert HOPE

Actueel 1.226 keer gelezen

Zoetermeer - Vijf Zoetermeerse koren geven zaterdag 15 april met elkaar onder de naam HOPE een benefietconcert in de Oosterkerk in Oosterheem.

Dde Oosterkerk vult zich 15 april met diverse klanken van Gospelkoor Crossroads uit Spijkenisse en de Zoetermeerse koren Shantykoor Geen C te hoog, Zoetermeers koor Invasion, Het Zoetermeers Mannenkoor en The Sprinter Singers.

De opbrengst van het concert gaat naar Support Casper. Support Casper financiert baanbrekend onderzoek en zorgt voor meer bekendheid over alvleesklierkanker.
Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker. 90% van de deze patiënten overlijdt al binnen een jaar. Hiermee is het de op een na meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Doel is om uiterlijk in 2030 elke patiënt een betaalbare behandeling te kunnen bieden. En daarom is financiële steun hard nodig. Kijk voor meer informatie op www.supportcasper.nl.
Ook binnen de koren heeft een aantal leden met de ziekte te maken gehad. En zij weten als geen ander hoe graag je hoop wilt hebben.
Het concert is in de Oosterkerk en elke stoel mag worden bezet, want hoe meer kaarten verkocht, hoe hoger de bijdrage voor Support Casper. Kaarten kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@koorinvasion.nl of via 06 39 79 70 97. Het concert begint om 19.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21