Ook het Zoetermeers Mannenkoor doet mee aan het concert HOPE
Ook het Zoetermeers Mannenkoor doet mee aan het concert HOPE

Vijf koren geven benefietconcert HOPE

Actueel 934 keer gelezen

Zoetermeer - Vijf Zoetermeerse koren geven zaterdag 15 april met elkaar onder de naam HOPE een benefietconcert in de Oosterkerk in Oosterheem.

Dde Oosterkerk vult zich 15 april met diverse klanken van Gospelkoor Crossroads uit Spijkenisse en de Zoetermeerse koren Shantykoor Geen C te hoog, Zoetermeers koor Invasion, Het Zoetermeers Mannenkoor en The Sprinter Singers.

De opbrengst van het concert gaat naar Support Casper. Support Casper financiert baanbrekend onderzoek en zorgt voor meer bekendheid over alvleesklierkanker.
Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker. 90% van de deze patiënten overlijdt al binnen een jaar. Hiermee is het de op een na meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Doel is om uiterlijk in 2030 elke patiënt een betaalbare behandeling te kunnen bieden. En daarom is financiële steun hard nodig. Kijk voor meer informatie op www.supportcasper.nl.
Ook binnen de koren heeft een aantal leden met de ziekte te maken gehad. En zij weten als geen ander hoe graag je hoop wilt hebben.
Het concert is in de Oosterkerk en elke stoel mag worden bezet, want hoe meer kaarten verkocht, hoe hoger de bijdrage voor Support Casper. Kaarten kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@koorinvasion.nl of via 06 39 79 70 97. Het concert begint om 19.30 uur.

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07