Lunch maken met kruiden
Lunch maken met kruiden

Workshop Lunch met zelfgeplukte Wilde Kruiden

Actueel 626 keer gelezen

Zoetermeer - Wilde kruiden expert Winny Koelé en Anja Hermanus-Schröder van ‘Cooking for Life’ houden 2 april een workshop in de Hof van Seghwaert. 

In deze workshop leert Winny je eerst allerlei eetbare wilde kruiden te vinden en te verzamelen. Aansluitend maak je onder begeleiding van Anja een heerlijke, puur plantaardige 3 gangen-lunch. Er staat een lente-soep op het menu, heerlijk brood met een wilde kruiden smeersel, een salade met kruiden uit het veld en ook een verrassend dessertje. En Winny en Anja verwennen de deelnemers met een Wilde Kruidenthee. Wil jij ook met de natuur en het seizoen ontdekken hoe je je kunt voeden? Meld je dan aan bij Anja via https://www.cookingforlife.nl/product/workshop-lunch-met-zelf-geplukte-wilde-kruiden/ of bij Winny via wildekruidenwandeling@gmail.com. Tijdstip van de workshop is tussen 10.30-13.30 uur. De kosten bedragen € 35 per persoon. Er is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats van Gaardedreef 169, 2723 AZ. Wil je meer weten over de Hof van Seghwaert en haar activiteiten kijk dan eens op www.hofvanseghwaert.nl. Voor vragen: info@hofvanseghwaert.nl

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07