Lunch maken met kruiden
Lunch maken met kruiden

Workshop Lunch met zelfgeplukte Wilde Kruiden

Actueel 871 keer gelezen

Zoetermeer - Wilde kruiden expert Winny Koelé en Anja Hermanus-Schröder van ‘Cooking for Life’ houden 2 april een workshop in de Hof van Seghwaert. 

In deze workshop leert Winny je eerst allerlei eetbare wilde kruiden te vinden en te verzamelen. Aansluitend maak je onder begeleiding van Anja een heerlijke, puur plantaardige 3 gangen-lunch. Er staat een lente-soep op het menu, heerlijk brood met een wilde kruiden smeersel, een salade met kruiden uit het veld en ook een verrassend dessertje. En Winny en Anja verwennen de deelnemers met een Wilde Kruidenthee. Wil jij ook met de natuur en het seizoen ontdekken hoe je je kunt voeden? Meld je dan aan bij Anja via https://www.cookingforlife.nl/product/workshop-lunch-met-zelf-geplukte-wilde-kruiden/ of bij Winny via wildekruidenwandeling@gmail.com. Tijdstip van de workshop is tussen 10.30-13.30 uur. De kosten bedragen € 35 per persoon. Er is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats van Gaardedreef 169, 2723 AZ. Wil je meer weten over de Hof van Seghwaert en haar activiteiten kijk dan eens op www.hofvanseghwaert.nl. Voor vragen: info@hofvanseghwaert.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 18 uur geleden
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 19 uur geleden 1
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 20 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34