Meervaarder vaart weer uit
Meervaarder vaart weer uit

Meervaarder gaat weer varen

Actueel 979 keer gelezen

Zoetermeer - Nog héél even en dan vaart de Meervaarder weer uit. De eerste vaart is op zaterdag 1 april en dit is geen grap.

Op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur worden er weer poldervaarten met de rondvaartboot de Meervaarder gehouden. Geniet van de prachtige natuur in het Groene Hart, de oorverdovende stilte in de polder en de weidevogels langs de waterkant. Tijdens de tocht vertelt de gids u van alles over natuur en historie van dit mooie polderlandschap tussen Zoetermeer en Voorschoten (Vlietland).

Koop uw kaartje bij ons havenkantoortje bij de aanlegsteiger op de kade van Boerderij ’t Geertje of reserveer via onze website www.rondvaartzoetermeer.nl . Vol is vol!

Naast deze wekelijkse poldervaarten kunt u ook een groepsvaart boeken. De boot met schipper en gids is dan voor uw groep. Denk aan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een verjaardag, familiedag, een bruiloft of jubileum. Wat, waar en wanneer dan ook. In overleg is veel mogelijk. Regelmatig is er een Themavaart (moederdag, vaderdag, prinsjesdag, geuzenvaart ed.) Houd daarvoor de aankondigingen op social media (facebook @Rondvaart Zoetermeer) en kranten in de gaten. Om al deze mooie vaartochten te kunnen blijven verzorgen, is de Meervaarder dringend op zoek naar nieuwe gidsen en schippers.? Interesse Stuur een mailtje naar info@zoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Staatsbosbeheer legt MTB route aan in Bentwoud 6 dec., 12:04 5
Afbeelding
Kaarsjesavond in de Dorpsstraat met de mooiste etalages 5 dec., 16:48 2
Afbeelding
Open atelier Debora Makkus aan de Dorpsstraat 99a 5 dec., 16:11 1
Afbeelding
Groot Jumbo kerstfestijn in Stadstheater 4 dec., 11:51 1
Afbeelding
Superzeldzame Gele stamjager Natuur onder de loep 2 dec., 12:22 2
Afbeelding
Magisch Zoetermeer houdt 2e Santa Evening Run en Santa Kids Run in en om het Stadshart 1 dec., 16:01
Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26