Het Phoenix Ensemble tijdens Gluren bij de Buren
Het Phoenix Ensemble tijdens Gluren bij de Buren

Phoenix ensemble zoekt koperblazers

Actueel 426 keer gelezen

Zoetermeer - Het Phoenix Ensemble zoekt versterking. Zij is op zoek naar koperblazers om het ensemble te versterken.

Speel jij trompet, of trombone en vind je het leuk om wekelijks samen te spelen in een leuke groep? Het Phoenix ensemble zoekt een eerste trompettist en twee trombonisten.

Het Phoenix Ensemble is geen band, geen orkest maar een superleuk ensemble met blazers (trompet, euphonium, saxofoon, fluit en klarinet) ondersteund door een ritmesectie bestaande uit drums, piano en bas. Het repertoire dat het Phoenix Ensemble speelt, bestaat uit popmuziek, muziek uit musical en film en af en toe een licht klassiek nummer. Een greep uit ons repertoire: Skyfall, You’ve got a friend in me, I feel good, Leave the door open, Summertime. Een heel gevarieerd repertoire dus.

Het Phoenix Ensemble repeteert op maandagavond onder leiding van een goede en enthousiaste dirigent in het CKC. Af en toe treden de musici op, zoals vorige maand nog bij ‘Gluren bij de buren’.

Speel je trompet of trombone en wil je graag bij het gezellige en leuke ensemble. Kom dan een keer kijken en luisteren om de sfeer te proeven? Je bent van harte welkom! Je kan contact opnemen met: vjacobse@gmail.com

Uit de krant