Cheque voor Harpe Davids
Cheque voor Harpe Davids

Cheque voor Harpe Davids

Actueel 499 keer gelezen

Zoetermeer - Tijdens de repetitie van Harpe Davids Unlimited werd er door Cocky van Dorp en John Struijk van de Van Dorp Foundation een waardecheque van € 1.000,00 uitgereikt aan stafflid Remco Smit en voorzitter van Harpe Davids Henry van Maanen.

Het bedrag mag naar eigen inzicht besteed worden aan vervoer en/of instrumentarium ten behoeve van de afdeling Unlimited.

De Van Dorp Foundation heeft de oprichting van Harpe Davids Unlimited nauwlettend gevolgd en vond het initiatief zo mooi dat men dit graag wilde steunen. De bestuursleden van de foundation genoten van het optreden en spraken hun waardering uit voor de vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor deze doelgroep.

Harpe Davids gaat de waardecheque goed besteden. Vervoer van en naar repetities of optredens is een kostbare zaak. De vereniging blijft op zoek naar een goede oplossing voor de vervoersproblemen. Daarnaast heeft Unlimited nog wensen voor diverse materialen die hierdoor aangeschaft kunnen worden.

Het bestuur van Harpe Davids is zeer dankbaar voor de ontvangen gift.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://harpedavidszoetermeer.nl/harpe-davids-unlimited/ of https://www.facebook.com/harpedavidsunlimited

Uit de krant