Afbeelding

Regenboogborrel bij The Old Pal

Actueel 739 keer gelezen

Zoetermeer - De eigenaar van The Old Pal heeft afgelopen maanden hard gewerkt om het naastgelegen voormalig restaurant “Vrienden” te verbouwen in “The Old Pal stijl” en om het aan te laten sluiten aan het bestaande pand. De officiële en feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 17 maart om 23:00 uur aan het Oostwaarts 4 met een feest voor 25+ waarbij DJ de muziek verzorgd. 

The Old Pal beschikt nu over grotere horecaruimte. Dit betekent dat er meer diversiteit wordt aangeboden. Behalve dat er in het nieuwe gedeelte diners worden uitgeserveerd is het ook mogelijk de nieuwe ruimte te huren voor (dans)feestjes voor 25+, meetings, recepties en partijen en alle andere te bedenken feestelijkheden. De volledige informatie is te vinden op www.theoldpal.nl

Themafeesten

Op zondag 2 april om 16.00 uur start officieel de maandelijks terugkerende Regenboogborrel aan het Oostwaarts 4. De start van dit thema wordt extra feestelijk met als ontvangst-act de altijd vrolijke en grappige Dirk en Jerry. Later zullen de Zangeres Zonder Naam en Shady Lady een verrassend en humorvol optreden verzorgen. 

The Old Pal heeft nog meer verrassingen, zo hebben zij plannen om op speciale dagen en uren slechthorenden en dove mensen uit te nodigen om mee te laten werken in de horeca.

Uit de krant