Wethouder Velzen feliciteert nieuwe SchuldHulpMaatjes.
Wethouder Velzen feliciteert nieuwe SchuldHulpMaatjes.

SchuldHulpMaatjes zijn hard nodig

Actueel 576 keer gelezen

Zoetermeer -  Steeds meer huishoudens krijgen hun financiën niet rond. Zij kunnen zich niet redden wanneer het even financieel tegenzit. Tel daarbij op dat kosten van levensmiddelen, energie, school en kleding duurder en duurder worden. 

Mensen in een financieel lastige situatie kunnen best wat hulp gebruiken. Dat merkt SchuldHulpMaatje iedere dag aan het aantal aanmeldingen van Zoetermeerders die onze hulp vragen om hun financiën weer op orde te krijgen. Daarom roepen zij Zoetermeerders op om Maatje te worden. Je steunt in je vrije tijd een periode je medemens. Naast je dagelijkse werk, of als gepensioneerde, iedereen is van harte welkom. Als Maatje kijk en denk je mee met de cliënt en adviseert bij het oplossen van financiële problemen. 

Wil jij die helpende hand zijn en zo’n Maatje worden waarmee je je vrijwilligerswerk en vrije tijd een betekenisvolle en inhoudelijk boeiende invulling geeft? 

SchuldHulpMaatje Zoetermeer start op zaterdag 22 april weer een opleiding voor nieuwe Maatjes. Data: 22 april, 6 en 13 mei. Voor meer informatie kan je bellen met Arthur Schipper op 06-23404596. Of stuur ons een e-mail info@shmzoetermeer.nl. Op SchuldHulpMaatje.nl vind je meer informatie over de organisatie.

Uit de krant