Afbeelding

Vier de Boekenweek in de Bibliotheek Forum Zoetermeer

Actueel 511 keer gelezen

Kom ook de 88e editie van de Boekenweek van 11 tot en met 19 maart beleven in de bibliotheek. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal, met dit jaar het bijzondere thema “Ik ben alles”. 

Het altijd relevante thema rondom je eigen identiteit staat dit jaar centraal tijdens de Boekenweek. Dit jaar kijken wij naar wie wij zijn als individu, welke rollen we vervullen in het leven en in verschillende situaties, zowel online als offline. Jezelf leren zijn helpt ook om jezelf te accepteren, te respecteren, en je eigen identiteit te waarderen. En hoe beter wij onszelf (leren) kennen, hoe beter wij een ander kunnen leren kennen. 

Deze persoonlijke zoektocht staat je te wachten met dit thema van de Boekenweek. Door in de huid te kruipen van personages uit allerlei verschillende boeken leer jij jezelf op een interessante manier nog beter kennen. En waar vind je meer verschillende personages en (levens)ervaringen dan in de bibliotheek? Kom daarom naar de bibliotheek en ervaar talloze verhalen die wachten om ontdekt te worden door jou. 

Thom Hoffman vertelt
Op 14 maart komt Thom Hoffman vertellen over zijn meest recente boek Indië, betovering en desillusie, waarin hij zijn persoonlijke zoektocht beschrijft naar een verborgen geschiedenis. Ben je erbij? Kom aanstaande dinsdag van 20.00 – 22.00 uur naar Bibliotheek Forum Zoetermeer. Kook uw kaartje via de website bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten.

Kosten: € 10,50 leden en € 13,00 niet-leden.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28