Beroepen leren kennen tijdens On Stage
Beroepen leren kennen tijdens On Stage

Minister Wiersma bij jubileum On Stage

Actueel 612 keer gelezen

Zoetermeer - Veel mensen weten nog hoe moeilijk het was om op jonge leeftijd een beroep te kiezen. Beroepsoriëntatie is een proces van ontdekken waar je warm voor loopt, waar je blij van wordt en wat bij je past. 

Daarnaast is het vinden van geschikt personeel een uitdaging. Met On Stage kan er een belangrijke rol worden gespeeld in het keuzeproces van de leerlingen. Persoonlijke informatie is een belangrijke aanvulling op de informatie over vervolgopleidingen en voor beroepskeuze.

Op 16 maart 2023 vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur tijdens het Beroepenfeest Zoetermeer On Stage in de Dutch Innovation Factory gaan ruim 900 VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren in drie ronden met elkaar in gesprek over hoe het beroep en de werkdag eruit ziet. Hier worden afspraken gemaakt om op 30 maart bij u een kijkje op de werkvloer te nemen en worden de jongeren geholpen door de professionals om betere keuzes te maken voor een opleiding en beroep. 

Bij Zoetermeer On Stage ontmoet u de VMBO leerlingen van vandaag, de vakmensen van de toekomst! Veel betrokken ondernemingen en organisaties doen al mee met Zoetermeer On Stage. Op www.zoetermeeronstage.nl staat iedereen vermeld. De drie ronden worden geopend door Wethouder Marijke v.d. Meer en Jan Iedema en Minister Dennis Wiersma

We zoeken nog meer beroepsbeoefenaren! Voor de duidelijkheid: deze groep jongeren zoekt (nog) geen baan, maar wil graag meer weten over uw over uw vak. Heeft u een mooi beroep, meld u dan meteen aan op www.zoetermeeronstage.nl.

Meer informatie: via mail@zoetermeeronstage.nl 

Uit de krant

Afbeelding
Orkest Kunst en Vriendschap speelt bij Festival Historisch Zoetermeer 22 sep., 15:34
Afbeelding
Meersterschoenmaker Tico repareert schoenen voor slachtoffers van aardbeving in Marokko 22 sep., 14:36 4
Afbeelding
Ontdekken, proeven, genieten en beleven bij Landwinkel Sonneveld! Ondernemer in Beeld 22 sep., 14:34
Afbeelding
Dijkgraaf Parketvision bestaat 5 jaar 22 sep., 13:20
Afbeelding
Nieuwe Vredespaal in Dobbepark met dezelfde boodschap, maar in meer verschillende talen 22 sep., 13:14
Afbeelding
Skippy Pepijn bedankt iedereen voor geweldige feestweek 22 sep., 13:07
Afbeelding
Leer alles over imago, uitstraling en invloed door kleding 22 sep., 12:07
Afbeelding
Zoetermeers Vierkleuren Dak staat in de top vijf dakenprojecten 22 sep., 11:34