Er op uit tijdens de Rolstoelvierdaagse
Er op uit tijdens de Rolstoelvierdaagse

Er op uit met rolstoelvierdaagse in mei

Actueel 471 keer gelezen

Zoetermeer - Ook dit jaar gaan we weer rollend door Zoetermeer! Gebruik je een rolstoel voor langere afstand? Sluit dan aan tijdens dit evenement. De Rolstoelvierdaagse is van maandag 8 mei t/m donderdag 11 mei. 

Elk jaar is de rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling. Vanaf verschillende locaties maken we een tocht van 2,5 tot 4 km. Op donderdagavond ontmoeten we de burgemeester in het Stadshart van Zoetermeer. Ter afsluiting vieren we na afloop een klein feestje op de verschillende startlocaties. 

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn in samenwerking met WelThuis, de gemeente Zoetermeer en vele andere sponsors. Deelnemers vanuit verzorgingshuizen, verpleeghuizen en vanuit de dienstencentra in de wijken sluiten zich aan bij de Rolstoelvierdaagse.
Met jouw hulp, maken we dit evenement een groot succes. Vandaar dat we enthousiaste begeleiders zoeken voor alle deelnemers. Daarnaast zijn verkeersbegeleiders hard nodig op één of meerdere dagen. De organisatie verzorgt de consumpties, medailles en goede wandelroutes.  

Ga naar www.paletwelzijn.nl/rolstoelvierdaagse voor meer informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28