Afbeelding

Bij ARV Ilion kan iedereen leren hardlopen

Actueel 1.312 keer gelezen

Zoetermeer - Ben jij zelf net begonnen met hardlopen of wil jij daar mee beginnen en kun jij daar wel wat hulp en informatie bij gebruiken. Bij arv Ilion gaan we weer los met Start to Run. 

Vanaf zaterdag 15 april om 09.30 uur staan onze enthousiaste trainers klaar om je de juiste looptechniek en conditie bij te brengen. Ze zijn zich nu al aan het voorbereiden op de cursus van 10 weken met het bedenken van leuke trainingen. 

Maar om je alvast te laten wennen aan regelmatig trainen, kun je vanaf zaterdag 11 maart mee komen doen met onze wandelgroep. Zij starten om 09.00 uur bij Atletiek en Recreatie Vereniging Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 in Zoetermeer. Deze wandeltraining is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets, je kunt alleen wel al ervaren hoe het met de gezondheid en conditie staat. Vanaf zaterdag 15 april beginnen we dan met de Start to Run trainingen. 

We beschikken over een overdekte baan waar er bij slecht weer gewoon door kan worden getraind onder prima omstandigheden.
Je kunt haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je looptechniek en je gezondheid.

Het is een verantwoord programma van tien weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur en een extra stimulans om mee te trainen. 

Laat je helpen met die eerste stap: Start to Run

Check www.starttorun.nl voor meer info of meld je aan via https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/20435-start-to-run/

 Maar, heb je nu al vragen: mail die dan gerust naar: kfranken46@kpnmail.nl en anders tot 11 maart om 09.00 u om mee te wandelen of 15 april om 09:30 uur bij Ilion

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21