Internationale Vrouwendag
Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Actueel 716 keer gelezen

Zoetermeer - Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema dit jaar is “Changing Climates”. Iedere vrouw heeft op haar eigen manier invloed. Samen met 100 vrouwen uit Zoetermeer willen we verder bouwen aan een community in het kader van vrouwenemancipatie in Zoetermeer.

Op veel vlakken zijn vrouwen zelfredzamer dan vroeger, maar nog steeds zijn er grote ongelijkheden ten opzichte van de positie van mannen. Omarm Internationale Vrouwendag en zet je in voor het versterken van vrouwenkracht, bewustwording, verbinding en het normaliseren van onderwerpen waar wellicht nog een taboe op ligt. 

De Bibliotheek Forum Zoetermeer is gezamenlijk met partners uit maatschappelijke, educatieve en culturele hoek deze community gestart. De focus ligt dit jaar vooral op ontmoeting en verbinding. Het idee om ongeveer 100 Zoetermeerse vrouwen te inspireren en te prikkelen om ook na 8 maart mee te blijven denken, doen en maken. #vrouwenvanZoetermeer. 

Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Kom woensdag 8 maart van 15.00 tot 18.30 naar het Stadstheater. We organiseren een middag met een lezing, workshops, theater, een verwenhoek en andere activiteiten.  Deelname is gratis, vol is vol. Laat ons weten dat je komt door je aan te melden via de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38