Aan de wandel met de Road Runners. Foto: Edwin Adams
Aan de wandel met de Road Runners. Foto: Edwin Adams Edwin Adams

Kennismakingscursus wandelen

Actueel 445 keer gelezen

Zoetermeer - Wil jij graag starten met wandelen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Road Runners Zoetermeer houdt vanaf zaterdag 11 maart een kennismakingscursus wandelen.

De cursus is bestemd voor iedereen. Voor de beginnende wandelaar die iets aan zijn conditie wil doen, maar ook voor hen, die reeds eerder met de wandelsport hebben kennis gemaakt en al langere afstanden kunnen wandelen. Ervaren, gediplomeerde trainers verzorgen de trainingen. Het startniveau van de trainingen is in het begin ongeveer 6 km tot 7 km, de trainingen duren een uur tot vijf kwartier Aan aan het eind van de cursus, naarmate de afstanden groter worden, wordt dat anderhalf tot twee uur. De cursus duurt 10 weken en kost € 30,- . Hiervoor ben je dus 2x per week lekker sportief bezig!
De trainingen zijn woensdagavond om 19.45 uur, op zaterdagmorgen om 9.15 uur. Tijdens de cursus besteden we uitgebreid aandacht aan de warming-up, de cooling-down met de bijbehorende rek- en strekoefeningen en je loophouding. Doe kleding aan bij voorkeur in laagjes, zodat je wat uit kan trekken als je het warm krijgt. En trek wandelschoenen of sportschoenen aan en daarin lekkere sokken zonder scherpe randjes.
Inschrijven kan op https://roadrunnerszoetermeer.nl/kennismakingscursus/

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28