Lunchen tijdens NL Doet in de Perenboomgaard
Lunchen tijdens NL Doet in de Perenboomgaard

Hof van Seghwaert doet ook mee met NLdoet

Actueel 579 keer gelezen

Zoetermeer - Op 10 en 11 maart is het NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook perenboomgaard De Hof van Seghwaert doet hier aan mee. 

In de perenboomgaard is weer een hele lijst aan klussen: van schilderwerk tot ramen zemen en de bomen compost geven. We kunnen weer heel veel handjes gebruiken! We werken op vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Op beide dagen wordt er voor koffie/thee en een lunch gezorgd en sluiten we de dag af met een drankje. Je hoeft niet de hele dag te komen, ook met een paar uur hulp zijn we blij. Laat even weten op welke dag we op jouw hulp kunnen rekenen via info@hofvanseghwaert.nl De Hof van Seghwaert is te vinden ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en is uitstekend lopend, per fiets of met de Randstadrail (2 minuten lopen vanaf halte Seghwaert) te bereiken. Ook vanaf de Zegwaartseweg is de Hof van Seghwaert uitstekend voor fietsers en voetgangers te bereiken.

Het Oranjefonds zet samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. 

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38