Lunchen tijdens NL Doet in de Perenboomgaard
Lunchen tijdens NL Doet in de Perenboomgaard

Hof van Seghwaert doet ook mee met NLdoet

Actueel 620 keer gelezen

Zoetermeer - Op 10 en 11 maart is het NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook perenboomgaard De Hof van Seghwaert doet hier aan mee. 

In de perenboomgaard is weer een hele lijst aan klussen: van schilderwerk tot ramen zemen en de bomen compost geven. We kunnen weer heel veel handjes gebruiken! We werken op vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Op beide dagen wordt er voor koffie/thee en een lunch gezorgd en sluiten we de dag af met een drankje. Je hoeft niet de hele dag te komen, ook met een paar uur hulp zijn we blij. Laat even weten op welke dag we op jouw hulp kunnen rekenen via info@hofvanseghwaert.nl De Hof van Seghwaert is te vinden ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en is uitstekend lopend, per fiets of met de Randstadrail (2 minuten lopen vanaf halte Seghwaert) te bereiken. Ook vanaf de Zegwaartseweg is de Hof van Seghwaert uitstekend voor fietsers en voetgangers te bereiken.

Het Oranjefonds zet samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. 

Uit de krant

Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5