Maak kennis met Zoetermeerse brouwers
Maak kennis met Zoetermeerse brouwers

Good Food Wandeling

Actueel 904 keer gelezen

Zoetermeer - Op 18 februari kan je vanuit De Hof van Seghwaert mee wandelen naar De Zoetermeerse Brouwerij. Ga met ons mee en maak kennis met drie enthousiaste stadsgenoten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ontdek hoe het bierbrouwproces in elkaar zit en proef de heerlijke smaken. 

Om 14.30 uur wordt er verzameld bij De Hof van Seghwaert in Zoetermeer. Samen maken we een gezellige wandeling naar de brouwerij. Die is bijna letterlijk “om de hoek” aan de Edisonstraat dus een goede wandelconditie is niet nodig. Bij de brouwerij krijgen we uitleg over het bedrijf en de filosofie achter het initiatief. Ook krijgen we in de brouwerij uitleg over het brouwproces. We sluiten af met een lekker biertje, daarna lopen we samen weer terug naar de boomgaard. 

Kom ook mee en geef je op via info@hofvanseghwaert.nl. Kosten 5,- per persoon (inclusief een biertje). Datum: 18 februari, 14.45 tot +/- 16.30 uur. Startpunt Hof van Seghwaert, perenboomgaard achter Gaardedreef 169 Zoetermeer (nabij randstadrailstation Seghwaert). Dit seizoen organiseert De Hof van Seghwaert niet alleen activiteiten in de boomgaard, we gaan ook op stap! Rond Zoetermeer zijn vele boeren en telers actief die duurzaam en met oog voor biodiversiteit produceren. Voor meer informatie www.hofvanseghwaert en www.boerenbuurt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 14 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 17 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16