Carla Prins-Laban, directeur Golfbaan Bentwoud en René Pronk, voorzitter Stichting Taai. © Nina van der Sluis - ByNiens Productions
Carla Prins-Laban, directeur Golfbaan Bentwoud en René Pronk, voorzitter Stichting Taai. © Nina van der Sluis - ByNiens Productions

Golfbaan Bentwoud steunt Stichting Taai

Actueel 601 keer gelezen

Benthuizen - Golfbaan Bentwoud verbindt zich komend golfseizoen aan Stichting Taai als maatschappelijk partner. Door het jaar heen worden diverse activiteiten georganiseerd om aandacht te genereren voor Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) en om zoveel mogelijk geld op te halen om deze vooralsnog ongeneeslijke ziekte voorgoed een halt toe te roepen.

Cystic Fibrosis (CF) - ook wel taaislijmziekte genoemd - is een ernstige erfelijke ziekte. Stichting Taai, opgericht in 2019, zet zich in om geld in te zamelen en zo bij te dragen aan onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijke genezing van Cystic Fibrosis.
René Pronk, voorzitter van Stichting Taai, doneerde al langer aan goede doelen, maar toen de dochter van goede vrienden werd gediagnostiseerd met taaislijmziekte voelde dat erg dubbel. Voor directeur Carla Prins-Laban van Golfbaan Bentwoud is de samenwerking met Stichting Taai een perfecte match. “René is lid van onze businessclub ZakelijkBentwoud en vroeg ons vorig jaar of het mogelijk was de Golf4Taai golfdag op Golfbaan Bentwoud te organiseren. Het werd een prachtige dag en wat vooral opviel was de betrokkenheid en het enthousiasme van het team van Stichting Taai. Ik ben ervan overtuigd dat we door het bundelen van onze krachten nóg meer geld kunnen inzamelen om taaislijmziekte de wereld uit te helpen.”

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38