Afbeelding

Meld je nu aan voor The POPfactory

Actueel 501 keer gelezen

Zoetermeer - In The POPfactory krijgen ook dit jaar jonge muzikanten de kans om een band te vormen. In zes weken stomen professionele bandcoaches de deelnemers klaar voor een heus optreden voor publiek. Muzikanten vanaf 10 jaar die al enige ervaring hebben met het bespelen van een instrument of zang kunnen zich tot 24 februari aanmelden voor deze unieke ervaring. Het inschrijfformulier en alle informatie staat op www.thepopfactory.nl 

Na inschrijving worden de deelnemers gematcht met de andere muzikanten op basis van niveau en muziekstijl. Zes weken lang gaan ze aan de slag met eigen gekozen muziek. De bandcoaches Vincent Zaalberg, Ruben Welbedacht, Marit van der Burcht en Julien Verveer geven wekelijks tips en adviezen uit hun eigen ervaring als bandlid. Daarnaast krijgen de bands ook een LAB-sessie waarin ze een moving poster animation leren maken, die ze kunnen gebruiken op de sociale media. Verder volgen ze een workshop waarin ze een audio-opname maken in een echte studio setting. Als klap op de vuurpijl treden de bands op vrijdag 12 mei live op tijdens de Bandnight in de Theaterzaal van CKC & partners. 

CKC & partners organiseert samen met Muziekschool De Brug, Muziekstudio Ligthart en Muziekschool Zoetermeer dit bijzondere traject. Het doel van The POPfactory is om jonge muzikanten aan elkaar te verbinden. 

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38