Afbeelding

Nu inschrijven voor Oldtimerdag

Actueel 711 keer gelezen

Zoetermeer - Iedere derde zaterdag in mei houdt Stichting Oldtimerdag Zoetermeer de jaarlijkse Oldtimerdag in en rond de Dorpsstraat in Zoetermeer. Dit jaar zal op zaterdag 20 mei de 21ste editie zijn met als speciaal thema Italië. 

De Italiaanse merken zullen gepresenteerd worden op een speciaal themaplein en ook op andere manieren zal invulling gegeven worden aan het thema. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven.

De Oldtimerdag is de dag voor liefhebbers van ons rijdend cultureel erfgoed, maar ook een gezellig uitje voor jong en oud. Niet alleen zullen er zo’n 180 klassieke voertuigen worden opgesteld, er is ook een tourrit door het Groene Hart en verschillende activiteiten zoals demonstraties, muziek, dans en fun op de verschillende pleinen. Kortom; een gezellige dag voor het hele gezin. Alle klassiekers van 30 jaar of ouder zijn welkom. Zeker als u een Italiaanse klassieker heeft zoals een Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini of Maserati. Tijdens het Concours d’Elegance worden de deelnemende auto’s beoordeeld door de jury en zijn er prijzen voor de mooiste auto en beste uitvoering van het thema.

Deelnemers aan de tourrit of het Concours d’Elegance kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website: www.oldtimerdagzoetermeer.nl Maar wacht niet te lang, want vol = vol.

Uit de krant