Afbeelding

Nog snel even genieten van voordelig driegangenmenu bij The Old Pal

Actueel 3.001 keer gelezen

Zoetermeer – Stijgende prijzen en hoge energierekeningen; het budget voor een gezellig avondje uit wordt voor veel mensen steeds kleiner. Ook The Old Pal is genoodzaakt per 1 februari de prijzen aan te passen. Maar deze en komende maand kan iedereen nog genieten van de voordeelprijs van slechts € 22,50 voor een driegangenmenu. “We gunnen iedereen een gezellige decembermaand en goed begin van het nieuwe jaar”, aldus directeur Pepijn Blansjaar. 

December is natuurlijk de maand bij uitstek voor een gezellig bezoek aan de horeca. “Je merkt dat mensen het tijdens de feestmaand extra gezellig vinden om een drankje te doen of uit eten te gaan”, vertelt Pepijn. En niet voor niets. The Old Pal en Vrienden zijn binnen en buiten sfeervol aangekleed met guirlandes en sfeerlichtjes om de klanten helemaal in feeststemming te brengen. “We begrijpen dat mensen door alle gestegen kosten een kleiner budget hebben. Ook wij ontkomen er niet aan om de prijzen aan te passen. Maar niet voor we iedereen nog even hebben laten profiteren van de voordeelprijs.” Voor dat bedrag krijgt u als voorgerecht een uitgebreid borrelplankje met lekkere dingen zoals rolletjes carpaccio, 3 soorten vis en nacho’s met scheurbrood. “Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch.” Als toetje kunt u kiezen uit verschillende lekkere desserts. “We raden iedereen aan om van tevoren te reserveren”, geeft Pepijn aan. 

“We merken dat er veel belangstelling voor het menu is dus zorg dat je op tijd bent om een tafeltje te bespreken.” Dat kan telefonisch via 079 342 5855 of via de website www.theoldpal.nl The Old Pal is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot middernacht. In de weekenden tot in de kleine uurtjes voor een gezellige borrel. De keuken sluit om 21.00 uur. Pepijn en zijn team kijken er naar uit om u en uw gasten bij The Old Pal en Vrienden te mogen ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 15 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx gisteren
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18