Succes voor Kai Sei
Succes voor Kai Sei

Succes en promotie Kai Sei op landelijke danexamens

Actueel 386 keer gelezen

Zoetermeer - Tijdens de landelijke dangraad examens van de Karate-do Bond Nederland (KBN) plaats gingen 82 karateka uit heel Nederland op voor hun (volgende) dangraad. Voor Budoschool Kai Sei bleek het een bijzondere geslaagde dag.

Voor Budoschool Kai Sei ging Maurice van Soest op voor het 1e dan examen. Het examen voor het Wado karate, de stijl die binnen Kai Sei wordt beoefend, bestaat uit vijf onderdelen. Na een intensieve trainingsperiode o.l.v. leraar en KBN-examinator Alex Janssen, legde de Kai Sei karateka een zeer goed examen af. Hierdoor kon Maurice na afloop van het examen, naast een aantekening in het paspoort, het diploma en de felbegeerde zwarte band in ontvangst nemen. 

Daarnaast werden er tijdens de KBN dangraad examens bijzondere promoties uitgereikt. Voor aanvang van de tweede ronde werd een niets vermoedende Alex door de voorzitter gevraagd naar voren te komen. Na een mooie toespraak werd Alex op basis van zijn lange staat van dienst, zijn inzet voor het karate en de KBN en het I-Platform gepromoveerd tot 4e dan B.P., waarbij hij de 4e dan uitgereikt kreeg uit handen van de voorzitter van de Karate-do Bond Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 19 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18