Lichtjesavond bij De Zoete Aarde
Lichtjesavond bij De Zoete Aarde

Lichtjesavond in Buurttuin de Zoete Aarde

Actueel 299 keer gelezen

Zoetermeer - De lichtjesavond in Buurttuin de Zoete Aarde wordt zaterdag 10 december van 17.00 tot 20.00 uur gehouden aan de Broekwegzijde 195.

Iedereen is van harte welkom om een wandeling te maken door de sfeervolle verlichte tuin naar de buren: Kinderopvang het Lijsternest en weer terug. Vanuit het nieuwe paviljoen klinkt muziek door de Dickensband van muziekvereniging Buytenrode, Kees speelt liedjes in de kas waar verse soep te koop is. Er zijn diverse kraampjes met producten uit de buurt of juist uit verre landen of fairtrade. Hier zijn ook weer de prachtige buurttuin-made kerststukjes te koop.
Voor de kinderen zijn er workshops: maak een kerstmandarijntje of een sfeerlichtje voor op de tafel thuis. Onder de kap van de schooltuinkeet kun je meedoen aan een workshop zingen met Liselet van Gent en koop je de mooiste kaarten gemaakt door een Zoetermeerse kunstenaar voor Onduwa Wash and Smile. Ook Egelopvang Zoetermeer, Zoetermeers Roem (met hét buurttuin bier Honingblond) en de hof van Seghwaert zullen aanwezig zijn. Verder is er een echte oliebollenkraam, een stamppot buiten-buffet en warme wijn uit een gezellige ketel. Barista Hans zorgt voor de koffie, thee en warme chocomelk. Niet overal kan worden gepind dus neem contant geld mee.

Uit de krant