Kunstenaar Mos Adib
Kunstenaar Mos Adib

Leer schilderen met bijenwas

Actueel 263 keer gelezen

Zoetermeer - Elke vrijdagmiddag geeft Mos Adib, kunstenaar en vrijwilliger bij Piëzo, les in het schilderen met bijenwas. 

Tijdens deze lessen leer je schilderen volgens Encaustiek Art. Dit is een uitdagende techniek waarbij met warme bijenwas wordt geschilderd. Door middel van verhitting, inbranden en pigmenten kunnen prachtige texturen en gelaagdheid in de werken worden gecreëerd. De techniek is waarschijnlijk 1000 voor Christus ontstaan. Kunstenaar Mos Adib is zeer ervaren in deze techniek en draagt zijn kennis graag over aan creatieve Zoetermeerders die het ook willen uitproberen.

De lessen van Mos Adib zijn op vrijdagmiddag van 14:30 uur tot 16:30 uur bij inZet Buytenwegh & De Leyens aan de César Franckrode 64. Deelname kost 4 euro per les; betalen via de Zoetermeerpas is ook mogelijk.

Wil je graag leren schilderen met bijenwas en meer weten over deze bijzondere kunsttechniek? Meld je dan aan voor deze schilderlessen door te mailen naar Natalia Sadinska via natalia@stichtingpiezo.nl of door te bellen naar de locatie via 079-8887474.

Uit de krant