Afbeelding

Bluesband Barrelhouse bij Fascinating Jazz

Actueel 277 keer gelezen

Zoetermeer - De bekende bluesgroep Barrelhouse treedt zondag 11 december op bij Fascinating Jazz in het Golden Tulip Hotel. 

Deze vooraanstaande band bestaat al sinds 1974 en ze zijn altijd in dezelfde bezetting gebleven! Eind jaren 80 zijn ze even uit elkaar geweest, maar uiteindelijk zijn ze in 1993 weer verenigd en zijn sindsdien niet meer gestopt. Barrelhouse kreeg in 2017 een Edison voor hun CD-album ‘Almost there’ en ze verschijnen regelmatig in diverse muziekprogramma’s op tv. 

De bezetting van Barrelhouse is: Tineke Schoemaker - vocals, Guus Laporte - gitaar, Johnny Laporte - gitaar, Han van Dam - piano, Jan Willem Sligting - basgitaar, contrabas en accordeon, Bob Dros - drums.

Er is veel belangstelling, maar er zijn er nog enkele plaatsen; dus is het raadzaam om snel plaatsen te reserveren (gratis)! Bezoekers kunnen na afloop in het restaurant gebruikmaken van het Fascinating Jazz Menu à € 28,00 per couvert, dit kan bij de reservering worden aangeven. Stoelreservering kan via een e-mail naar: jazz.reservering@gmail.com of 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken).

Aanvang 15:00 uur - zaal open 14:30 uur. De toegang bedraagt € 15,00 p.p. Kijk voor meer info op www.fascinatingjazz.nl

Uit de krant