Henk Weyers aan het werk.
Henk Weyers aan het werk.

Kapper Henk: “Ik leef mijn droomleven”

Actueel 521 keer gelezen

Kapper Henk: “Ik leef mijn droomleven”

Zoetermeer - Charlie Hairstyling is 30 jaar gevestigd in Winkelcentrum Rokkeveen. 

Waarin onderscheid jij je?
“Mijn nieuwsgierigheid en interesse in mensen. In mijn vak spreek ik dagelijks mensen met een uiteenlopende achtergrond en leeftijd. Ik geniet van het persoonlijke contact met mijn klanten en de hechte band. Ik zie het als een vervolgverhaal. Bij ieder bezoek heb ik het voorrecht, weer een volgende bladzijde te mogen lezen.”

Waar ben je trots op?
“Op veel dingen: Op mijn gezin, mijn vrouw, mijn sportieve prestaties. Zakelijk heb ik mooie dingen kunnen doen. Ik heb het kappersvak geïnnoveerd, prijzen gewonnen, kappersshows gedaan, was voorzitter van de Ondernemers Vereniging Zoetermeer. Ik ben er ook trots op, dat ik mijn droom achterna gegaan ben en kapper ben geworden. Mijn ouders hoopten dat ik makelaar of wetenschapper zou worden.”

Wat adviseer je de jongere generatie?
“Ga een vak leren dat je leuk vindt en stel realistische doelen.  Als je doet wat je leuk vindt, dan kun je daar zeer succesvol in worden.”

Hoe zie je jouw toekomst?
“Ik leef mijn droomleven en wil ik dit zo lang mogelijk blijven doen. Gezondheid heeft mijn aandacht en ik werk aan een mooi project. Zodra we alles rond hebben, mag ik de details onthullen.”

Uit de krant