Maria en Anuschka Pedano en pianist Illia Fialko
Maria en Anuschka Pedano en pianist Illia Fialko

Kerstconcert door Maria en Anuschka Pedano

Actueel 258 keer gelezen

Zoetermeer - De talentvolle zusjes Maria en Anuschka Pedano geven 14 december een kerstconcert in Centrum De Regenboog.

De Regenboogconcerten bestaan 15 jaar en in dit jubileumseizoen is er ook een feestelijk Kerstconcert. Het wordt gegeven door de Zoetermeerse muziektalenten Maria Pedano (zang en hobo) en haar zus Anuschka Pedano (altviool). Zij worden begeleid door de jonge talentvolle Oekraïense pianist Illia Fialko, afkomstig uit een zeer muzikale Oekraïense familie, is laureaat van diverse internationale concoursen in Europa. 

Samen spelen zij een prachtig sfeervol programma met romantisch liedrepertoire, een Russische pianosonate, werken van Franck en Klughard en als klap op de vuurpijl een selectie Franse chansons van Charles Aznavour, Edith Piaf en Jacques Brel. Natuurlijk zal het echte Kerstgevoel tijdens dit concert ook niet ontbreken! 

Reserveren is verplicht en kan via: www.regenboogmuziek.nl. Op deze website vindt u meer informatie over de musici en kunt u ook een video van hen bekijken.

Het concert is woensdag 14 december 2022 om 20.15 uur in Centrum De Regenboog Nathaliegang 263 (wijk19). Entree: €16,50 Tot 25 jaar: €5 Zoetermeerpas: gratis

Uit de krant