The Sprinter Singers
The Sprinter Singers

Christmas Together met The Sprinter Singers

Actueel 383 keer gelezen

Zoetermeer - De Sprinter Singers zorgen voor een mooi concert tijdens de donkere dagen. Onder de naam Christmas Together is er middag- of avondconcert op zaterdag 10 december a.s. En met deze muziek ben je echt direct in de kerstsfeer.

Ook dit jaar zingen er weer zo’n tien projectleden mee, zodat er straks een groot koor o.l.v. Ies Roos in de schijnwerpers staat. Ze worden begeleid door een flink Live Orke(R)st dat bestaat uit fluit, klarinet, violen, cello’s, contrabas, drums en gitaar. En natuurlijk met de prachtige pianobegeleiding van vaste begeleider Émile Chappin die ook het Live Orke(r)st dirigeert. Medewerking wordt verleend door soliste Geertje Chappin. 

‘Christmas Together’, de naam van het kerstconcert, is gekozen met de gedachte dat het fijn is elkaar in deze donkere tijd weer te kunnen ontmoeten, waar muziek mensen weer verbindt en samen laat genieten. 

Kaartverkoop 

Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@thesprintersingers.nl of bel met 06 245 76 611. Het concert is in de Oosterkerk. ’s Middags begint het concert om 15.00 uur en ’s avonds om 20.00 uur. Een half uur voor aanvang is de kerk open. 

Uit de krant