Bobby is een beetje onzeker
Bobby is een beetje onzeker

Bobby is Dier van de week

Actueel 245 keer gelezen

Zoetermeer - Het Dierentehuis Zoetermeer is op zoek naar een fijn thuis voor de hond Bobby die heel graag een fijn onderkomen heeft.

Bobby is een knappe gecastreerde knul van twee jaar oud. Bobby is erg onzeker naar vreemde mensen. Hij gaat je dan ook proberen weg te blaffen. Als hij door heeft dat je vriendelijk bent is hij de vrolijkste en doet dan ook alles voor je. Bij zijn vorige eigenaar liep hij met een gentle leider buiten, omdat hij sterk is en buiten ook erg onzeker is. Hij heeft nog nooit met andere dieren in huis gewoond, maar is wel heel sociaal naar andere honden die hij tegenkomt. Hij heeft nog nooit met kinderen gewoond en plaatsen hem dan ook liever niet bij kleine kinderen. Bobby zoekt baasjes die al ervaring hebben met honden. En ook door zijn onzekere karakter kunnen heen kijken.

Heeft u interesse in Bobby stuur het Dierentehuis Zoetermeer dan een mail waarin u beschrijft wat uw gezinssituatie is, hoeveel tijd u heeft voor de hond, hoelang hij alleen zou moeten zijn, wat uw ervaring met honden is, enz. enz. De mail kunt u sturen naar info@dierentehuiszoetetmeer.nl.. 

Dierentehuis Zoetermeer is gevestigd aan de Kelvinstraat 57. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op de website www.dierentehuiszoetermeer.nl.

Uit de krant