Een mooie prestatieloop langs de 3 plassen van Zoetermeer.
Een mooie prestatieloop langs de 3 plassen van Zoetermeer.

Road Runners houden 3Plassenloop

Actueel 217 keer gelezen

Zoetermeer - De Road Runners houden de maandelijkse 3Plassenloop op 27 november aanstaande. Voor een aantal lopers is dit een bijzondere loop, want zij sluiten deze keer hun kennismakingscursus hardlopen hiermee af.

Het tracé van 5 km is verhard en uitgezet in een prachtig natuurgebied langs drie plassen te weten de Zoetermeerse-, Noord Hovense- en Benthuizerplas, waarbij deze bekend staat als zeer snel en tevens weinig hoogteverschillen bezit.

Inschrijven kan alleen op de dag zelf te weten 27 november vanaf 9.30h in het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer, gelegen aan Het Lange Land 14-16 te Zoetermeer, waarbij gestart wordt om 10.30h ter hoogte van restaurant “The Happy Moose” aan de Zoetermeerse plas. Deelnemers ontvangen, na inschrijving- en betaling van € 3,00, een startnummer van de organisatie en een flesje water bij de finish. Er kan zowel contant alsook met pin betaald worden, waarbij pinnen de voorkeur geniet. De dames- en herenkleedkamers in het clubgebouw, met de daar aanwezige douches en toiletten, staan wederom voor een ieder ter beschikking. De bar in het clubgebouw is voor- en na de prestatieloop tevens geopend.

Uit de krant