Ronald de Jong
Ronald de Jong

Sinterklaas lunchpauzeconcert

Actueel 222 keer gelezen

Zoetermeer - Ronald de Jong geeft woensdag 30 november het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) .

Tijdens het concert staan Sinterklaasliedjes centraal. Het is dan ook echt een Sinterklaasconcert verzorgen, waarbij Ronald de Jong op het Lohman orgel improviseert over bekende Sinterklaasliedjes. Een zeer toegankelijk programma dus voor grote en kleine kinderen. Het historische Lohman orgel uit 1838 zal op veel verschillende manieren te horen zijn .

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage

Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma’s ontving.Hij is actief als cantor-organist van de Oude Kerk, koordirigent, concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en docent voor orgel, klavecimbel en piano. 

Aanvang concert 12.45 uur. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en Gemeente Zoetermeer. De concerten en programma’s kunt u ook vinden op de website van de stichting : www.herbergoudekerk.nl

Uit de krant