Gezicht op Zoeermeer
Gezicht op Zoeermeer

Stichting Eigen Wij zoekt kunstwerken

Actueel 406 keer gelezen

Zoetermeer - Heb jij een kunstwerk gemaakt dat je graag aan een goed doel wil geven? Stichting Eigen Wij is op zoek naar jou. Op 1 december organiseert Eigen Wij een kunstveiling met werk van creatievelingen zowel amateurs als professionals. Stuur een foto van jouw kunstwerk met een omschrijving en maten naar contact@eigenwij.nl voor 29 november a.s. zodat de veilingmeester zich kan voorbereiden op de veiling.

Op 1 december om 15:00 uur gaan de deuren open van de mooie boerderij aan Voorweg 112 en kun je alvast de creaties bewonderen. De veilingmeester gaat rond 15:30 uur in meerdere rondes de kunstwerken veilen. De opbrengst is ten behoeve van Stichting Eigen Wij om verbindende projecten op het gebied van kunst en cultuur aan te blijven bieden.

Tijdens de veiling kunnen de makers, aanbieders en belangstellenden met elkaar in contact komen, elkaar inspireren en vooral elkaar ontmoeten. Want Eigen Wij staat voor ontmoeten en verbinden en om mensen een luisterend oor aan te bieden. En zoals Carl Jung, een Zwitserse psychiater, ooit heeft gezegd: “Eenzaamheid is niet de afwezigheid van mensen het is het onvermogen om uit te drukken wat voor jou het belangrijkst is.” Kunst doet precies dat, kunstenaars kunnen helpen die uitdrukking te vinden.

Naast de veiling is er in het voorhuis van de boerderij een art-fair met leuke hebbedingen en kleinere kunstwerken te koop. Iedereen die van kunst houdt of wel een beetje kunst kan gebruiken of die kunst aan iemand cadeau wil geven of elkaar wilt ontmoeten is van harte welkom!
Je kunt je aanmelden voor een mooie plek vooraan bij de veiling, of kom gezellig even kijken.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28