Vlag halfstok voor agente Kim. Foto: Rob Doornbos
Vlag halfstok voor agente Kim. Foto: Rob Doornbos

Grote verslagenheid na overlijden agent Kim

Actueel 625 keer gelezen

Zoetermeer - Collega’s van de politie rouwen om het verlies van hun collega Kim Minnee. Zondagochtend werd haar lichaam gevonden in het water bij Zoeterwoude. Kim was op weg naar haar werk en is daarbij te water geraakt. Kim was wijkagent voor het Dorp en Palenstein.

“We zijn er kapot van”, zegt haar collega Rob Doorneveld. Voor het bureau werd in bijzijn van agenten de vlag halfstok gehesen. “Kim was een jonge, enthousiaste, lieve en vooral goedlachse collega. Wanneer Kim in dienst was, bleef dit niet onopgemerkt. Zij had tijdens haar diensten veel energie te geven en wist dit over te brengen op haar directe collega’s. Alle collega’s en veiligheidspartners liepen met haar weg. De verslagenheid in het team is immens groot”, aldus de politie Zoetermeer. Ook burgemeester Michel Bezuijen reageert op het overlijden. “Afgelopen zaterdag genoot Kim nog zichtbaar van haar politiewerk tijdens de Sinterklaasintocht in Zoetermeer. De verslagenheid rondom het overlijden van Kim is, begrijpelijk, erg groot. Ik leef zeer mee met de partner, kinderen, familie en vrienden van Kim en wens hen alle sterkte toe met dit plotselinge en ontzettend verdrietige verlies. Vanmiddag heb ik op het politiebureau van Zoetermeer de condoleance getekend en gesproken met collega’s van Kim. Het bericht van het overlijden van hun geliefde collega maakt veel indruk. Net als bij de medewerkers van onze gemeente Zoetermeer die met Kim samenwerkten. Ik wens de politiecollega’s van Kim en iedereen die vanuit de gemeente Zoetermeer met Kim samenwerkte heel veel sterkte.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Genieten van een biertje op het Nicolaasplein
Bierfestival voor goede doel op Nicolaasplein 19 apr, 10:05
De twee mantelzorgers hebben het rapport met aanbevelingen aangeboden aan wethouder Ingeborg ter Laak. Foto: pr
Zoetermeerse mantelzorgers hebben behoefte aan erkenning en ontzorgen 18 apr, 16:32
De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07