Plezier bij Jump One
Plezier bij Jump One

Jong Perspectief jumpend bij Jump One Zoetermeer

Actueel 150 keer gelezen

Zoetermeer - Alle vrijwilligers van Jong Perspectief leefden zich afgelopen vrijdag met de jongeren uit op de trampolinevloer bij Jump One Zoetermeer. 

Best spannend om met een grote groep deelnemers deze uitdaging aan te gaan. Maar al gauw bleek dat vooral de jongeren als elastiek over de trampolines vlogen! Stunts en tricks werden er geshowd aan elkaar. Ook werden de andere activiteiten bij Jump one veelvuldig uitgeprobeerd. De VR beleving was daarbij top favoriet, maar ook de Ninja tag challenge werd niet uit de weg gegaan. Uiteindelijk keerde iedereen moe, maar voldaan én heelhuids huiswaarts

Vrijwilligers 
Jong Perspectief zoekt nog steeds hard naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een jongere te begeleiden. Vrijwilligers van Jong Perspectief bieden op een laagdrempelige manier ondersteuning op het sociale vlak en/of op het gebied van onderwijs.
Nieuwsgierig geworden! Bel Jong Perspectief gerust even op om vrijblijvend eens door te praten over al onze mogelijkheden. De ervaring is dat eigenlijk iedereen op een passende manier een maatje geboden kan worden.
Kijk op www.jongperspectief.nl voor info en de bereikbaarheid.

Uit de krant