Druk bezochte informatie-avond
Druk bezochte informatie-avond

De H-kades op koers met energiebesparing

Actueel 260 keer gelezen

Zoetermeer - De DEZo bijeenkomst over energiebesparing voor en door woningeigenaren van de H-kades in De Leyens op dinsdagavond 15 november is goed bezocht. De bijeenkomst was de aftrap van een aantal activiteiten die bewoners in staat stelt maatregelen te nemen. 

De Hoekerkade, Hoogaarskade en Hekbootkade vormen samen een gezellige buurt in De Leyens. Van ongeveer een kwart van de woningen aan de H-kades waren bewoners naar de zaal in het seniorencomplex gekomen. In groepjes werd gekeken naar wat er scheelt aan de isolatie van de woning: van kou uit de hoek tot en met gebrekkige ventilatie. In de komende maanden worden er energiescans uitgevoerd door DEZo om de bewoners verder te helpen. Bij elkaar thuis kijken om van elkaar te leren staat ook op het programma.

Heeft u vragen over energiebesparing of verduurzaming van uw woning. Het DEZo informatiepunt energie is zaterdagochtend 3 december geopend van 10:00 - 12:00 in het Forum van de Bibliotheek aan het Stadhuisplein 1.Vrijwilligers van DEZo staan klaar voor het beantwoorden van vragen, geven van tips en advies.  Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@dezo.eu

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28