Druk bezochte informatie-avond
Druk bezochte informatie-avond

De H-kades op koers met energiebesparing

Actueel 409 keer gelezen

Zoetermeer - De DEZo bijeenkomst over energiebesparing voor en door woningeigenaren van de H-kades in De Leyens op dinsdagavond 15 november is goed bezocht. De bijeenkomst was de aftrap van een aantal activiteiten die bewoners in staat stelt maatregelen te nemen. 

De Hoekerkade, Hoogaarskade en Hekbootkade vormen samen een gezellige buurt in De Leyens. Van ongeveer een kwart van de woningen aan de H-kades waren bewoners naar de zaal in het seniorencomplex gekomen. In groepjes werd gekeken naar wat er scheelt aan de isolatie van de woning: van kou uit de hoek tot en met gebrekkige ventilatie. In de komende maanden worden er energiescans uitgevoerd door DEZo om de bewoners verder te helpen. Bij elkaar thuis kijken om van elkaar te leren staat ook op het programma.

Heeft u vragen over energiebesparing of verduurzaming van uw woning. Het DEZo informatiepunt energie is zaterdagochtend 3 december geopend van 10:00 - 12:00 in het Forum van de Bibliotheek aan het Stadhuisplein 1.Vrijwilligers van DEZo staan klaar voor het beantwoorden van vragen, geven van tips en advies.  Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@dezo.eu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 21 uur geleden 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 22 uur geleden 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt gisteren
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34