Balletje trappen bij Old Stars FC Zoetermeer
Balletje trappen bij Old Stars FC Zoetermeer

Balletje trappen bij OldStars FC Zoetermeer

Actueel 288 keer gelezen

Zoetermeer - Elke dinsdagochtend om 10.00 aan de Scheglaan 11 in Rokkeveen staan de mannen van de OldStars FC Zoetermeer te trappelen van ongeduld: ze mogen weer lekker voetballen. 

Elke training start met een praatje en wat onvervalste voetbalhumor. De spieren worden opgewarmd door een uitgebreide warming up, dat heeft op deze leeftijd gewoonweg wat meer tijd nodig dan gemiddeld. Na wat pass en trapoefeningen gaan de mannen partijtjes spelen, dat blijft het populairst: hoe jong of hoe oud je ook bent! Rennen en fysiek contact is niet toegestaan bij het walking voetbal, voor de meest fanatieke mannen is dat soms een hele uitdaging! De sfeer is altijd optimaal, het plezier in het voetbalspelletje en de lol onderling voeren de boventoon! Tussen de partijtjes door nemen de boy’s even een korte rust om daarna weer volgas te geven. Het is dan wel walking voetbal, maar iedereen geeft alles wat erin zit, maar wil toch ook winnen, OldStars blijven mannen! Na afloop wordt er gezamenlijk een welverdiende kop koffie genuttigd en elke keer neemt een ander wat koek of caké mee, deze derde helft is minstens zo belangrijk!

Bent u 55+ en wilt u ook een keer (gezellig) meetrainen met de OldStars van FC Zoetermeer? Meld u aan via oldstars@fczoetermeer.nl of bel naar 06-24931828 voor meer info!

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28