De mannen van Lionsclub De Meerbloem in actie voor de Voedselbank.
De mannen van Lionsclub De Meerbloem in actie voor de Voedselbank.

Meet the Lions!

Actueel 336 keer gelezen

Zoetermeer - Lionsclub De Meerbloem heeft ruimte voor nieuwe leden. Voor geïnteresseerden organiseren we op 21 november ’s avonds ‘Meet the Lions’ in de vorm van een huiskamerbijeenkomst bij één van de leden.

Een Lionsclub zet zich in voor afwisselende maatschappelijke doelen. Soms zijn dat hands on activiteiten maar ook worden er activiteiten gedaan om geld in te zamelen voor het goede doel.  
Maar minstens zo belangrijk is dat we dit op clubavonden combineren met kameraadschap, gezelligheid en presentaties over interessante onderwerpen.
De Meerbloem is een groep mannen met uiteenlopende achtergronden. De projecten lopen uiteen van inzamelen voor de voedselbank, poffertjes bakken in een woonzorgcentrum, het Groot Zoetemeers Dictee tot een autorally.
Als lid van een Lionsclub zet je je zo in voor de maatschappij, en krijg je er ook veel voor terug: voldoening, nieuwe vriendschappen, een omgeving die meer voor je gaat leven.

Kennismaken
Wil je meer te weten komen, kijk eens op lionsclubdemeerbloem.nl om een beeld te krijgen van deze club. Of meld je aan voor de kennismakingsbijeenkomst op 21 november door een mailtje te sturen naar lcdemeerbloem@gmail.com.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38