Lions De Meerbloem en 't Stoepje houden speculaaspoppenactie
Lions De Meerbloem en 't Stoepje houden speculaaspoppenactie

Gratis speculaaspop mét gedicht

Actueel 319 keer gelezen

Zoetermeer - Lionsclub De Meerbloem en Bakkerij ’t Stoepje houden wederom een actie tegen eenzaamheid. Van 1 tot 5 december geven zij 130 speculaaspoppen weg. Stadsdichter Robbert Roos schrijft weer een mooi gedicht. En u kunt bepalen wie zo’n gratis speculaaspop met gedicht gaat krijgen. De huidige crisistijden maken het leven voor met name ouderen er niet gezelliger op.

“We willen met onze actie aandacht vragen voor alle mensen die zich regelmatig alleen voelen”, vertelt Christ van Gestel van Lionsclub De Meerbloem. “Niet voor iedereen is het immers vanzelfsprekend om familie of vrienden om zich heen te hebben”. Het inspireerde De Meerbloem om iets te organiseren waarmee in deze donkere dagen iets van gezelligheid kan worden gebracht. 

Kent u iemand die eenzaam is en wie u een speculaaspop gunt? Stuur een mail met daarop de naam van die persoon en de reden waarom u vindt dat hij of zij de speculaaspop moet krijgen. Vergeet niet aan te geven waar de pop naar toe moet. Naar u omdat u hem zelf gaat bezorgen of dat de Lions de pop moeten bezorgen (alleen in Zoetermeer). Mail vandaag nog naar christvangestel@live.nl Opgeven kan tot 21 november en maximaal één speculaaspop per persoon.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38